Οι φελλοί επιπλέουν στο σαλόνι σας

Οι φελλοί επιπλέουν στο σαλόνι σας

Μια σειρά φωτιστικών φτιαγμένων από το ίδιο υλικό με το καπάκι του κρασιού σας.

Είναι εκπληκτικό το πόσα μπορεί να πετύχει κάποιος χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά, πόσο μάλλον όταν δημιουργεί αντικείμενα που προσφέρουν νέα προοπτική στον χώρο του interior design.

Ο σχεδιαστής Benjamin Hubert, γνωστός για την καθολική ματιά του στο design, καθώς δίνει σημασία τόσο στο τελικό αποτέλεσμα όσο και στον τρόπο παραγωγής του κάθε αντικειμένου που φέρει την υπογραφή του, δημιούργησε αυτά τα κρεμαστά φωτιστικά από ανακυκλώσιμο φελλό που συνδυάζουν τη σχεδιαστική φόρμα και τη λειτουργικότητα με την ανθεκτικότητα και την οικολογική συνείδηση.

Οι λάμπες αυτές κατασκευάζονται στην Πορτογαλία με παραδοσιακές τεχνικές ξυλουργικής, αντί όμως για κορμούς χρησιμοποιούνται τεράστιες μάζες φελλού, οι οποίες περνάνε από ειδικά μηχανήματα που τις κόβουν και τις μορφοποιούν στο τελικό τους σχήμα. Λόγω του ότι ο φελλός είναι ανακυκλώσιμος, ότι υλικό περισσεύει μετατρέπεται με τη σειρά του σε μια νέα λάμπα.

Mπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις Float Hanging Lamps του Hubert αλλά και για την υπόλοιπη δουλειά του, εδώ: www.benjaminhubert.co.uk