Στήστε μια παρτίδα Tetris στον τοίχο σας

Στήστε μια παρτίδα Tetris στον τοίχο σας

Η επόμενη παρτίδα Tetris δεν θα γίνει στην κονσόλα του Nintendo σας, ούτε σε κάποια άλλη πλατφόρμα. Θα γίνει πάνω στον τοίχο του σπιτιού σας.

Δεν υπάρχει άτομο σε αυτόν τον κόσμο, μπορεί και σε κάποιον άλλο, που να μην έχει αφιερώσει κάποια ώρα από τη ζωή του πάνω από μια οθόνη παίζοντας μανιωδώς Tetris. Δεν έχει σημασία αν αυτή ήταν οθόνη τηλεόρασης, ηλεκτρονικού παιχνιδιού ή κινητού, ο εθισμός είναι ο ίδιος.

Κάτι μας λέει, λοιπόν, πως οι άνθρωποι πίσω από την διακοσμητική ιδέα που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε, πρέπει να έχουν περάσει άπειρες ώρες χτίζοντας τοίχους με τα πολύχρωμα κυβάκια του διάσημου παιχνιδιού. Τόσες πολλές που αποφάσισαν να το εντάξουν μια και καλή στην καθημερινότητά τους, με έναν όμως πιο κομψό τρόπο, πιο πρακτικό και σίγουρα λιγότερο βλαβερό για τα μάτια.

Η συγκεκριμένη ταπετσαρία της εταιρείας Walls360, σας δίνει την δυνατότητα να διακοσμήσετε έναν τοίχο του σπιτιού σας με κομμάτια του Tetris, σε όποια σχέδια και χρώματα θέλετε, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να παίξετε μια παρτίδα Tetris, αφού τα αυτοκόλλητα αυτά μπορούν να ξεκολλήσουν και να επανατοποθετηθούν με μεγάλη ευκολία και χωρίς να αφήσουν σημάδια.

Nerds όλου του κόσμου ενωθείτε, το σπίτι σας δεν θα είναι ποτέ ξανά βαρετό. Κάντε την παραγγελία σας εδώ: walls360.com