Παράδεισος στη Γη: Αυτός είναι ο απόλυτος προορισμός διακοπών (των ονείρων μας)

Παράδεισος στη Γη: Αυτός είναι ο απόλυτος προορισμός διακοπών (των ονείρων μας)

Ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο Bali θα σας ταξιδέψει, έστω και νοητά.

Αν πεις ότι, έστω μια φορά στη ζωή σου, έστω μία, θα κάνεις το μεγάλο βήμα και θα χαρίσεις στον εαυτό σου ένα μεγάλο ταξίδι σε εξωτικό προορισμό, με πολυτελή διαμονή και «όλα τα κομφόρ», για την εμπειρία και γιατί, παραδέξου το, το αξίζεις, μην ψάξεις πολύ. Μόλις βρήκαμε το μέρος που θα θες να πας και να μείνεις για πάντα.

Οι Alila Villas στο Uluwatu του Bali είναι η ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής που θες να έχεις για πάντα στο μυαλό και στις αναμνήσεις σου. Ένα πραγματικό κομμάτι παραδείσου, συνδυασμένο με μια ασυναγώνιστη αίσθηση πολυτέλειας, απλώνεται σε 15 εκτάρια συγκλονιστικού φυσικού τοπίου -ασβεστολιθικά βράχια τουλάχιστον 100 μέτρα πάνω από τις απόκρημνες ακτές του νότιου Bali και η εικόνα του Ινδικού Ωκεανού με τα γαλαζοπράσινα νερά του και τα χρυσά ηλιοβασιλέματα να προσφέρει το τέλειο, ονειρεμένο σκηνικό.

Το μαγικό αυτό θέρετρο είναι σχεδιασμένο από το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο WOHA, σύμφωνα με τα πρότυπα του Green Globe 21 και αποτελεί μια εκπληκτική έκφραση της σύγχρονης βιώσιμης σχεδίασης κατοικιών εμπνευσμένης από το τοπίο της σαβάνας.

Το απαρτίζουν βίλες καλεσμένων του ενός υπνοδωματίου, ιδιωτικές βίλες των 3 υπνοδωματίων και πλήρεις εγκαταστάσεις 5 αστέρων, ενώ αποτελεί κομμάτι της γνωστής φίρμας ασιατικών boutique ξενοδοχείων, Alila Hotels & Resorts. Αυθεντική κουζίνα της Ινδονησίας και του Bali, εκπληκτική πισίνα στην άκρη των βράχων, χαλαρωτικό spa, καμπάνες με θέα το απέραντο γαλάζιο, είναι μόνο λίγες από τις απολαύσεις που θα βρίσκονται στη διάθεσή σας αν κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας. Αν πάρετε κι εμάς μαζί, να ξέρετε, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Η πιο μαγευτική πισίνα του κόσμου (θα) βρίσκεται στην Τήνο

Ποτό ανάμεσα στα σύννεφα: Τα 15 πιο συγκλονιστικά rooftop bars στον κόσμο

Το σπίτι των ονείρων μας: Μέσα στο υπέροχο διαμέρισμα του ηθοποιού Γιώργου Νανούρη