Το μυστικό του καθρέφτη: Ένα τέλειο τρικ για το σπίτι που σίγουρα δε φαντάζεστε!

Το μυστικό του καθρέφτη: Ένα τέλειο τρικ για το σπίτι που σίγουρα δε φαντάζεστε!

Βλέπετε τον καθρέφτη της φωτογραφίας; Δείτε παρακάτω την τέλεια μεταμόρφωσή του!

Όταν μένεις σε ένα μικρό διαμέρισμα που δεν σου δίνει πολλές εναλλακτικές διακόσμησης και πρακτικής χωροταξίας, αναγκάζεσαι να βάλεις τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου να δουλεύουν υπερωρίες ώστε να κάνεις τον χώρο όσο πιο φιλικό, «ζεστό» και, φυσικά, χρηστικό γίνεται. Και, η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πολύ κόσμο που να μένει σε μεγάλα, άνετα διαμερίσματα.

Για αυτό και όταν ανακαλύψαμε αυτό το deco trick σε ένα γερμανικό site για το σπίτι, ο ενθουσιασμός μας χτύπησε κόκκινο. Βλέπετε τον όμορφο, λιτό, ξύλινο καθρέφτη στον τοίχο;

secretmirrortable1

Για κοιτάξτε ξανά τώρα!

secretmirrortable2

Η «μαγική» λέξη είναι μία: καμουφλάζ. Είναι η πιο έξυπνη λύση για το πιο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ενοικιαστές μικρών χώρων, αυτό της τραπεζαρίας. Ένα πρόβλημα ωστόσο που έχει αρκετές λύσεις αν το εκμεταλλευτείς σωστά, και η μία είναι αυτή του καθρέφτη. Όταν θέλεις να φας με περισσότερο κόσμο, απλώς ξεκρεμάς το πάνω μέρος, ανοίγεις την ξύλινη κατασκευή και μετατρέπεις τον καθρέφτη σε ένα κομψό και βολικό τραπέζι. Η συναρμολόγηση είναι πολύ απλή και χρειάζεται λίγα και βασικά υλικά, μπορείτε όμως να συμβουλευτείτε έναν μαραγκό για ακόμα περισσότερες ιδέες και λύσεις. Όρεξη και φαντασία να υπάρχει.