Το ξίδι κάνει θαύματα: 4 χρήσεις του που θα σου λύσουν τα χέρια!

Το ξίδι κάνει θαύματα: 4 χρήσεις του που θα σου λύσουν τα χέρια!

Είμαστε σίγουρες πως μερικές δεν τις είχες φανταστεί ποτέ

Ξίδι. Νοστιμίζει τα φαγητά αλλά και τις σαλάτες μας! Αποτελεί τέλειο όπλο για πειραματισμούς στη μαγειρική αλλά και όχι μόνο. Το ξέρατε ότι μπορεί να σας φανεί super χρήσιμο και εκτός κουζίνας; Πάμε να δούμε 4 χρήσεις του που θα σας λύσουν τα χέρια.

1. Κακοσμία ποδιών: Ναι, συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες. Για να την νικήσετε τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε σε μια λεκάνη ξίδι και να κάνετε με αυτό ποδόλουτρο μια φορά την ημέρα. Το ξίδι, λοιπόν, θα εξουδετερώσει τις δυσάρεστες οσμές και τα βακτηρίδια.
2. Λευκότερα... λευκά: Aν θέλετε τα λευκά σας να παραμείνουν κατάλευκα και φωτεινά, τότε προσθέστε όταν τα ξεπλένετε μια κούπα λευκό ξίδι. Θα δείτε αμέσως τη διαφορά πάνω στα ρούχα σας.
3. Καθαρά χέρια: Φάγατε κόκκινα φρούτα και σας άφησαν λεκέ στα χέρια; Το σαπούνι δεν κάνει δουλίτσα; Κανένα πρόβλημα. Τρίψτε τα χέρια σας με λευκό ξίδι και οι όποιοι λεκέδες θα εξαφανιστούν
4. Επιχείρηση μέδουσα: Σε τσίμπησε μέδουσα και ο πόνος είναι ανυπόφορος; Το ξίδι θα σε ανακουφίσει. Ρίξε στο σημείο λίγη ποσότητα και περίμενε να κάνει τη... δουλίτσα του.

Διαβάστε ακόμα

Πώς να εξαφανίσετε λεκέ από καφέ!

Μένετε... άφραγκοι στο τέλος του μήνα; 5 τρόποι να εξοικονομήσετε χρήματα!

Λεύκανση δοντιών με μια σπιτική πάστα!