Ουπς! Λερώθηκε το λευκό σας t-shirt με make up; Δείτε πώς θα το καθαρίσετε

Ερμιόνη Σαρρή
Ουπς! Λερώθηκε το λευκό σας t-shirt  με make up; Δείτε πώς θα το καθαρίσετε

2 τρόποι για να μην αποχωριστείτε λεπτό το αγαπημένο σας μπλουζάκι

Το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού. Ανοίγετε τη ντουλάπα παίρνετε το μπλουζάκι σας, το συνδυάζετε με ένα απλό τζιν σόρτς και είστε έτοιμες στο πι και φι. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα που κάθε γυναίκα καλείται να αντιμετωπίσει. Το χρώμα της επιδερμίδας αλλάζει και οι περισσότερες από εσάς δε βγαίνετε έξω χωρίς να έχετε περάσει το πρόσωπό σας με make up. Βλέπετε το πρόσωπο είναι συνήθως πιο ανοιχτό από το υπόλοιπο σώμα και μέσω του μακιγιάζ καταφέρνετε να εξομαλύνετε κάπως τη χρωματική αυτή διαφορά.

Τι γίνεται όμως όταν η νύχτα πέφτει και εσείς βγάζετε το άσπρο σας t-shirt; Συνήθως το σημείο του λαιμού λερώνεται και οι μπεζ στάμπες κάνουν την εμφάνισή τους. Δείτε, λοιπόν, πώς θα τις καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά:

Τρόπος Νο. 1

Τοποθετήστε επάνω στο σημείο του λεκέ, υγρό απορρυπαντικό και αφήστε το να δράσει για περίπου 15-20 λεπτά. Ύστερα, πλύνετέ το κανονικά και αν τυχόν υπάρχουν ακόμη κάποια σημάδια, δοκιμάστε την αμμωνία για περίπου 5 λεπτά. Βουτήξτε δηλαδή, το συγκεκριμένο σημείο μέσα σε αραιό διάλυμα αμμωνίας και πλύνετέ το ξανά.

Τρόπος Νο.2

Ρίξτε πάνω στο σημείο του λεκέ μερικές σταγόνες από το υγρό ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείτε. Αφήστε το να δράσει για περίπου 20-30 λεπτά και έπειτα πλύνετέ το με υγρό απορρυπαντικό.

Διαβάστε ακόμη:

Tα μυστικά των σούπερ μαμάδων!

Πώς να πακετάρεις το καπέλο δίχως να τσαλακωθεί

ΖzZzZz! 4+1 φυτά που θα διώξουν τα ανεπιθύμητα κουνούπια από το σπίτι σας

http://sparkleandhealth.blogspot.gr/