Tips για να εξαφανίσετε εύκολα και γρήγορα τις λαδιές από τα ρούχα σας

Tips για να εξαφανίσετε εύκολα και γρήγορα τις λαδιές από τα ρούχα σας

Με απλά υλικά που όλες έχετε στο σπίτι σας

Πάνω που είπατε να κάνετε τη διατροφική σας ατασθαλία και να απολαύσετε ένα τεράστιο πιάτο με πεντανόστιμες τηγανιτές πατάτες με την ησυχία σας, μία... άτακτη πατάτα σας ξέφυγε και λέρωσε κατευθείαν το αγαπημένο σας φόρεμα. Σας έπιασε πανικός και δε γνωρίζατε τι να κάνετε για να σώσετε το κακό;

178ccb9c-0bea-11e3-bdac-442830e1102a web scale 0.375 0.375   e63e8


Οι λύσεις είναι απλές και ανέξοδες. Πάμε να δούμε, λοιπόν, πώς μπορείτε να εξαφανίσετε τους λεκέδες από λάδι από τα ρούχα σας:

1. Ρίξτε κατευθείαν πάνω στο λεκέ ταλκ και αφήστε το να δράσει για περίπου 10-15 λεπτά. Έπειτα πλύνετε κανονικά το ρούχο σας στο πλυντήριο. Αν η λαδιά επιμένει, ξαναρίξτε ταλκ και αφού τοποθετήσετε πάνω στο ρούχο λίγο χαρτί κουζίνας, περάστε το με ζεστό σίδερο.
2. Μια ακόμη εύκολη λύση με τέλεια αποτελέσματα μας δίνει το υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Ρίξτε κατευθείαν στη λαδιά λίγη ποσότητα υγρού πιάτων και τρίψτε καλά το σημείο. Έπειτα πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο.
3. Τέλος, μπορείτε να εξαφανίσετε τη λαδιά από το ρούχο σας τρίβοντας απλώς το λεκέ με ένα πράσινο σαπούνι. Αφού καθαρίσετε το σημείο ρίχνετε το ρούχο στο πλυντήριο.


Καλή σας επιτυχία!


p.s: Αν έχετε κι εσείς πετυχημένα tips, μοιραστείτε τα μαζί μας στα σχόλια παρακάτω!

Διαβάστε ακόμα

Tips για εξοικονόμηση νερού και... χρημάτων!

Κάθε πότε πρέπει να πλένουμε τις πετσέτες μπάνιου;

Άνετος ύπνος χωρίς κλιματιστικό με αυτά τα... δροσερά tips!