Ούτε γραμμάριο απ’ το αρνί δεν πάει χαμένο!

Ούτε γραμμάριο απ’ το αρνί δεν πάει χαμένο!

Σας περίσσεψε αρνί και δεν μπορείτε να το φάτε; Μην το πετάξετε!

Αυτόν τον καιρό, όλα είναι πανάκριβα και πολύτιμα και καλό είναι να μην αφήνουμε ούτε γραμμάριο από το φαγητό μας να πηγαίνει χαμένο. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία και όρεξη για ανακύκλωση, ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί, χωρίς να καταστραφεί. Τι κάνουμε λοιπόν με το αρνί που μας περίσσεψε από την Κυριακή του Πάσχα και δεν έχουμε καμία όρεξη να φάμε τις επόμενες μέρες;

Το κόβουμε σε μικροσκοπικά κομματάκια και το χρησιμοποιούμε για την κατασκευή μιας ωραιότατης κρεατόπιτας! Αντί για μοσχαρίσιο κιμά, πάρτε το αρνί, αφαιρέστε όλα τα κόκκαλα και τα λίπη και ορίστε το βασικό συστατικό της πιο ιδιαίτερης κρεατόπιτας της χρονιάς. Όσο για τη συνταγή, μην ανησυχείτε. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια κατατοπιστικότατη που γίνεται με σφολιάτα, οπότε δεν θα χρειαστεί καν ν' ανοίξετε φύλλο και θα γλιτώσετε και χρόνο.