Πώς «βγαίνει» το make up από τα ρούχα;

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς «βγαίνει» το make up από τα ρούχα;

Ουπς, το μπλουζάκι σου έγινε και πάλι μπεζ;

Τo make up και τα ανοιχτόχρωμα ρούχα είναι ας το πούμε εχθροί. Πόσες φορές δεν έχεις φορέσει όλο χαρά το νέο σου λευκό t-shirt και σε λίγη ώρα έχεις καταλάβει πως στο σημείο του λαιμού το μπλουζάκι σου έχει μπεζ/καφέ σημάδια. Ναι, είναι κάπως εκνευριστικό να λερώνεις συνέχεια τα πουκάμισα, τα μπλουζάκια και ακόμη περισσότερο τα ζιβάγκο σου, αλλά λύση υπάρχει.

Μπορείς να διώξεις τα σημάδια του make up από τα ρούχα σου πολύ γρήγορα και έτσι να μη χρειαστεί να την αφήσεις για πάντα στη ντουλάπα. Λοιπόν, ρίξε μία μικρή ποσότητα απορρυπαντικού ρούχων πάνω στο λεκέ και ας το για λίγο να δράσει. Μόλις περάσουν περίπου 30 λεπτά τρίψε το συγκεκριμένο σημείο με μία παλιά οδοντόβουρτσα και ύστερα πλύνε το. Αν υπάρχουν ακόμη μερικά σημάδια, τοποθέτησέ το στο πλυντήριο και όλα πια θα ανήκουν στο παρελθόν.

Bonus tip: Αν έχεις κάποιον αφρό ξυρίσματος μπορείς να δοκιμάσεις και με αυτό τον τρόπο να καθαρίσεις το λεκέ. Εμείς θα σου προτείναμε να το τολμήσεις κατά κύριο λόγο στα λευκά ρούχα. Τοποθέτησε τον πάνω στο λεκέ, τρίψε το συγκεκριμένο σημείο για λίγο και έπειτα πλύνε το στο πλυντήριο ρούχων.