Ρούχα μαζί που πλυθήκαν και έχουνε γίνει ροζ…

Ρούχα μαζί που πλυθήκαν και έχουνε γίνει ροζ…

Η τέχνη της... χρωμοπαγίδας!

Θυμάσαι την εποχή που τσακωνόσουν με τη μαμά σου γιατί σου κατέστρεψε το αγαπημένο σου μπλουζάκι στο πλύσιμο; Το λευκό είχε μετατραπεί σε ένα ξεθωριασμένο ροζ και έπρεπε να τo αποχωριστείς για πάντα... Χρόνια αργότερα, όταν βρέθηκες στην ίδια θέση, ίσως τη δικαιολόγησες και να κατάλαβες πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για να ξεχωρίζεις και να ομαδοποιείς τα άπλυτα πριν βάλεις μπουγάδα. Βρήκαμε τη λύση για να μην καταλήξεις με πολλά... ροζ μπλουζάκια!


H χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher® ήρθε για να κάνει τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη: προστατεύει τις πλύσεις σου και εξοικονομεί χρόνο και χρήματα.

Πώς ακριβώς λειτουργεί;


Όπως γνωρίζεις από την εμπειρία σου, τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση και ίσως βάψουν την μπουγάδα σου. Αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι ότι τα ελεύθερα σωματίδια βρωμιάς μπορεί να προσκολλήσουν στα ρούχα, κάνοντάς τα να μοιάζουν θαμπά με το πέρασμα του χρόνου. Το φύλλο της χρωμοπαγίδας δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή και τη βρωμιά, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία στα αγαπημένα σου κομμάτια.

2


Πώς θα τη χρησιμοποιήσεις;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι πολύ απλά: Τοποθέτησε το φύλλο μέσα στον κάδο του πλυντηρίου. Στη συνέχεια, πρόσθεσε τα ρούχα και το απορρυπαντικό και επίλεξε το πρόγραμμα πλύσης που επιθυμείς. Αμέσως μετά, αφαίρεσε το φύλλο. Αυτό ήταν όλο!


Μπορείς να την προσθέτεις σε κάθε πλύση χωρίς να ανησυχείς πια για... ροζ ξεθωριασμένα μπλουζάκια. Είναι κατάλληλη για πλύσιμο στο χέρι, για το πλυντήριο, για όλες τις θερμοκρασίες, τις στροφές και τα υφάσματα!


Και αν δυσκολεύεσαι με τους λεκέδες που δεν φεύγουν με τίποτα και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να μη γαριάζουν τα ασπρόρουχά σου, υπάρχουν ειδικές κατηγορίες που θα σε βοηθήσουν. Ενδεικτικά, η ® K2r®Colour Catcher + καθαριστικό λεκέδων είναι ιδανική για μικτές πλύσεις καθώς αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού και αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30ο ενώ η K2r®Intensive White και καθαριστικό λεκέδων είναι κατάλληλη για λευκές πλύσεις, επαναφέρει το και επίσης αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30ο!


Ξέχνα τις στοίβες με τα ρούχα, τα γαριασμένα υφάσματα και τα ξεθωριασμένα χρώματα. Εξοικονόμησε χρόνο, χρήματα και... πέτα άφοβα όλα τα άπλυτα στο πλυντήριο!