Βρήκα τον πιο φυσικό τρόπο για να μυρίζει τέλεια ο χώρος μου

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Βρήκα τον πιο φυσικό τρόπο για να μυρίζει τέλεια ο χώρος μου

Το Airwick Essential mist είναι το νέο αρωματικό χώρου με αιθέρια έλαια τα οποία διαχέονται με τη μορφή ατμού

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Ελπίζω να είστε όλες καλά γιατί με τον ανάδρομο τόσες μέρες νομίζω έχουμε κουραστεί από διάφορες αναποδιές που προκύπτουν!
Στο σημερινό μας MLvlog θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια καινούρια αρωματική εμπειρία που βιώνω το τελευταίο διάστημα και πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε και εσείς!

Σε ποια δεν αρέσει να βρίσκεται σε ένα ωραίο περιβάλλον με αναζωογονητικές μυρωδιές που να μας προκαλεί ευεξία , χαλάρωση και ευχάριστη διάθεση; Προσωπικά θέλω ο χώρος του σπιτιού μου αλλά της εργασίας μου να μυρίζει όμορφα και να μου δημιουργεί θετικά συναισθήματα έτσι ώστε να μπορώ να είμαι παραγωγική στη δουλειά μου αλλά και ταυτόχρονα να ηρεμώ στο σπίτι!

Γενικά δε μου άρεσε ποτέ να χρησιμοποιώ αρωματικά σπρει καθώς έχω μια φοβία σχετικά με το πόσο ασφαλή είναι να τα εισπνέουμε διαρκώς. Όποτε προτιμούσα αιθέρια έλαια τα οποία χρησιμοποιούσα ανάβοντας ρεσό. Αλλά πάντα έπρεπε να χω το νου μου να αλλάξω το ρεσο όταν τελειώνει ή να προσέχω μην πάρουμε και καμία φωτιά καταλάθος!

Η Airwick γνωστή στο για τα αρώματα χώρου μου έδωσε τη λύση! Το Airwick Essential mist είναι το νέο αρωματικό χώρου με αιθέρια έλαια τα οποία διαχέονται με τη μορφή ατμού! Απόλυτα φυσικό για όλες εμάς που είμαστε λάτρεις των φυσικών προϊόντων στην καθημερινότητα μας σε όλους τους τομείς! Λειτουργεί με μπαταρίες και μπορείς να ρυθμίσεις εσύ κάθε πότε θέλεις να βγαίνει το άρωμα που θα επιλέξεις και για πόση ώρα! Επίσης είναι και οικονομικό καθώς λειτουργεί για 8 ώρες συνεχόμενα , σταματάει για 16 ώρες και συνεχίζει πάλι για 8 ώρες . Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά έχει πολύ όμορφο design και αναδεικνύει τα αρώματα της Airwick!

5555

Τα αρώματα είναι πραγματικά συγκλονιστικά! 3 διαφορετικά για να διαλέξετε! Παιώνια και γιασεμί , Λεβάντα και η δική μου αγαπημένη λεμόνι με θυμάρι που είναι πιο δροσερό και μου θυμίζει καλοκαιράκι και δροσερή λεμονάδα!
Αυτό που ειλικρινά με έχει ενθουσιάσει και για αυτό αναφέρθηκα παραπάνω σε αρωματική εμπειρία είναι πως ο ατμός από τα αιθέρια έλαια διαχέεται τόσο ομοιόμορφα στο χώρο που δε σου δημιουργεί καθόλου αποπνικτική ατμόσφαιρα όπως συμβαίνει με τα κλασικά σπρει ! Αντίθετα νιώθεις ότι είσαι σε ένα χαλαρό πέπλο αρωμάτων ή όπως όταν βρίσκεσαι έξω στη φύση καθώς είναι και απόλυτα φυσικά τα συστατικά!

systatika

Όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες που τράβηξα το έχω τοποθετήσει στο σαλόνι και είναι πολύ διακριτική η συσκευή – λειτουργεί πραγματικά ως διακοσμητικό!

diakosmhmsh copy

Σας παροτρύνω να το δοκιμάσετε, αναζητώντας τα ειδικά events που πραγματοποιούνται μόνο για λίγες ημέρες στα supermarket, ώστε να επιλέξετε τα αρώματα που σας αρέσουν και θα ταιριάξουν απόλυτα με το δικό σας χώρο!

Αλλά και για όλες εμάς τις εργαζόμενες μανούλες τι πιο εύκολο από το να κάνετε ένα κλικ στο e-fresh.gr και με ένα ντριν βρίσκεται στην πόρτα σας!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way!

Υ.Γ περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou