Κουρασμένα μάτια στο γραφείο; Δες το trick για να τα ξεκουράσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κουρασμένα μάτια στο γραφείο; Δες το trick για να τα ξεκουράσεις

Δεν φαντάζεσαι με τίποτα το κόλπο

Είσαι στο γραφείο από νωρίς το πρωί, έχεις μία τρομερά δύσκολη μέρα και ξαφνικά αρχίζεις να νιώθεις τα μάτια σου βαριά και απίστευτα κουρασμένα. Τόσο πολύ, σε σημείο που να έχουν θολώσει και να μην βλέπεις σχεδόν τίποτα στην οθόνη του υπολογιστή σου. Και αναρωτιέσαι, τι πρέπει να κάνεις τώρα γι’ αυτό;

Αρχικά θα συμφωνήσουμε μαζί σου πως χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση, αφετέρου επειδή εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να φύγεις τώρα στα μισά της δουλειάς σου πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Και ναι, υπάρχει τρόπος να τα ξεκουράσεις κάνοντας ένα διάλειμμα από τα απαντητικά emails και τα projects που πρέπει να παραδώσεις. Αυτό που θα χρειαστείς είναι λίγο γάλα (κρύο κατά προτίμηση) και δίσκους ντεμακιγιάζ.

Στο βίντεο που ακολουθεί και συγκεκριμένα στο 2:22 θα δεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Αν έχεις δικό σου γραφείο με πόρτα, εννοείται μπορείς να παραμείνεις εκεί και να κάνεις το κόλπο αυτό. Διαφορετικά μπορείς είτε να πεταχτείς στην τουαλέτα, είτε απλά να βγεις έξω για λίγο και να κάνεις αυτό που πρέπει.