PerfectCare: Οι «έξυπνοι» τρόποι για να δείχνουν τα ρούχα σου άψογα!

PerfectCare: Οι «έξυπνοι» τρόποι για να δείχνουν τα ρούχα σου άψογα!

Όσο πολυάσχολη κι αν είσαι στην καθημερινότητα, πάντα θα ξεκλέβεις λίγο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ειδικά όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, δηλαδή την προσωπική σου περιποίηση, δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις καμία απολύτως έκπτωση. Μπορεί κάθε μέρα να σχολάς αργά από το γραφείο, παρόλα αυτά παραμένεις συνεπής στο ραντεβού σου με το γυμναστήριο, αφιερώνεις τουλάχιστον ένα απόγευμα για homemade αναζωογονητικό beauté, ενώ κάπου στα μισά της εβδομάδας θα «στριμώξεις» και μία after work συνάντηση με τις κολλητές σου για φαγητό.

Βέβαια όπως όλοι γνωρίζουμε, ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, πόσω μάλλον για όσες από εμάς είχαν τη χαρά να γίνουν μανούλες. Έτσι, θέλοντας και μη, για να είσαι on time στις προτεραιότητες που αναφέραμε, χρειάζεται να «κόψεις» χρόνο από κάπου αλλού και πιο συγκεκριμένα από τις δουλειές του σπιτιού. Άλλωστε, δεν είναι δύσκολο να το συμπεράνει κανείς, αρκεί να αντικρύσει το «βουνό» από ασιδέρωτα που έχει μαζευτεί στο κάτω μέρος της ντουλάπας. Ομολογουμένως το σιδέρωμα είναι με διαφορά η πιο χρονοβόρα διαδικασία από όλες τους νοικοκυριού, όμως συγχρόνως είναι και εκείνη που παίζει τον καθοριστικότερο ρόλο στην εμφάνισή σου. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να προμηθευτείς ένα «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος, όπως το PerfectCare Elite Plus της Philips, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για μία σύγχρονη και αεικίνητη νοικοκυρά όπως εσύ, που μπορεί να μην έχει αρκετό χρόνο, αλλά θέλει να κυκλοφορεί μονίμως στην «πένα»!

Εύκολα, γρήγορα και… αθόρυβα!

Πόσα λεπτά περνάς μπροστά από τον καθρέφτη κάθε πρωί, μέχρι να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου; Τόσο, ίσως και λιγότερο χρειάζεσαι για να κάνεις τα ρούχα σου να δείχνουν αψεγάδιαστα! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πανίσχυρο σύστημα σιδερώματος, το οποίο θα σου παρέχει την κατάλληλη ποσότητα ατμού, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Χάρη στον καινοτόμο αισθητήρα DynamiQ, το «έξυπνο» σίδερο είναι σε θέση να ανιχνεύει κάθε κίνηση και να γνωρίζει προς τα που πρέπει να κινηθεί, ενισχύοντας όπου χρειάζεται τη λειτουργία του με ακόμη ισχυρότερη βολή ατμού. Έτσι, όχι μόνο η διαδικασία του σιδερώματος γίνεται ακόμη ευκολότερη για εσένα, αλλά εξοικονομείς και επιπλέον χρόνο ώστε να τον απολαύσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Extra tip: Ειδικά τα πρωινά που ξυπνάς αργοπορημένη και είσαι μέσα στο άγχος και τη βιασύνη, η ελαφριά κατασκευή του σίδερου και η λειτουργία κάθετου ατμού, σε βοηθάνε να φρεσκάρεις τα ρούχα σου σε χρόνο ντετέ! Όλα αυτά βέβαια εντελώς αθόρυβα, αφού τα ειδικά φίλτρα και η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου, έχουν προνοήσει για τη συγκάτοικο ή τα μικρά σου που… χουζουρεύουν ακόμη στο δίπλα δωμάτιο.

care 2

Η «μάχη» της τσάκισης

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ένας από τους βασικότερους λόγους που το σιδέρωμα απαιτεί τόσο χρόνο από εμάς, είναι γιατί είμαστε απρόσεκτες με τις συσκευές που επιλέγουμε, οι οποίες ως επί το πλείστον, δεν διαθέτουν πλάκες υψηλών προδιαγραφών. Ακριβώς για αυτό, επιλέγοντας μία σκληρή βάση T-IonicGlide από ανοξείδωτο χάλυβα (και όχι από αλουμίνιο όπως συμβαίνει συνήθως), με επίστρωση έξι στρώσεων και επιπλέον στρώση τιτανίου, θα διαπιστώσεις αμέσως τη διαφορά στην ποιότητα της… συνεργασίας, αλλά και του αποτελέσματος. Το σίδερο θα «τρέχει» με μοναδική ολίσθηση πάνω στο ρούχο, ο καρπός σου χάρη στην άνετη λαβή δεν θα κουράζεται ούτε στιγμή, ενώ θα… κατατροπώνεις κάθε εύκολη ή δύσκολη τσάκιση στο πέρασμά σου!

«Έξυπνες» λύσεις για δύσκολα υφάσματα

Αν η γκαρνταρόμπα σου περιλαμβάνει διαφορετικές και εξαιρετικά ευαίσθητες ποιότητες υφασμάτων, όπως μετάξι, βισκόζη, βαμβάκι και σατέν, είναι λογικό να βαριέσαι και μόνο στη σκέψη πως θα πρέπει για περισσότερο από μία ώρα να αλλάζεις δεκάδες ρυθμίσεις στο σίδερο, ελπίζοντας πως έχεις επιλέξει την κατάλληλη για κάθε ύφασμα. Ωστόσο, με την προηγμένη τεχνολογία OptimalTEMP, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω, αφού το σίδερο βρίσκει από μόνο του την ιδανική θερμοκρασία για κάθε ύφασμα και σε γλιτώνει από το έξτρα άγχος πως μπορεί να προκαλέσεις κάποια ανεπανόρθωτη καταστροφή στα αγαπημένα σου items. Πλέον με το PerfectCare Elite Plus της Philips, δεν θα χρειάζεται να κάνεις ατελείωτα πηγαινέλα στο καθαριστήριο, αφού θα μπορείς να περιποιείσαι μόνη σου ακόμη και τα δυσκολότερα υφάσματα εντελώς άφοβα!

care 3

Αν έχεις ακόμη δισταγμούς, αναλογίσου πόσο ευκολότεροι έχουν γίνει άλλοι τομείς στη ζωή σου χάρη στην τεχνολογία και επένδυσε στο σύγχρονο σίδερο PerfectCare Elite Plus της Philips. Να είσαι σίγουρη πως εκτός από μπόλικο ελεύθερο χρόνο, θα σου χαρίσει μία μοναδική εμπειρία σιδερώματος και φυσικά, τις πιο ατσαλάκωτες εμφανίσεις!