Γιατί δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να βάζεις τα κρεμμύδια στο ψυγείο

5 SHARES

Βάζεις κι εσύ κρεμμύδια στο ψυγείο

Όχι, τα κρεμμύδια δεν είναι από τα τρόφιμα εκείνα που πρέπει να τοποθετείς στο ψυγείο. Κι αν αυτό είναι κάτι που συνηθίζεις να κάνεις, σου έχουμε δύο λόγους για να σταματήσεις να το κάνεις.

Πρώτα πρώτα, τη στιγμή που βάζεις τα κρεμμύδια στο ψυγείο, τα άμυλα που περιέχουν μετατρέπονται γρηγορότερα σε σάκχαρα και έτσι τα κρεμμύδια καταλήγουν μαλακά.

Από την άλλη, έχεις δει πως αν τοποθετήσεις στο ράφι του ψυγείου κρεμμύδια με άλλα φρούτα ή λαχανικά, φτάνουν τελικά να πάρουν την μυρωδιά του κρεμμυδιού.

Οπότε πώς αποθηκεύουμε τα κρεμμύδια;

Η καλύτερη λύση είναι σε ξηρό μέρος χωρίς σακούλα και θα έχεις φρέσκα κρεμμύδια για πάνω από έναν μήνα.

Όσο για το μισό κομμένο κρεμμύδι;

Και πάλι κράτησέ το εκτός ψυγείου και χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο:

 

  • Τύλιξε το κομμένο κρεμμύδι σε πλαστική σακούλα και φύλαξέ το μακριά από το ψυγείο και τα άλλα κρεμμύδια.
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ