Internet παντού χωρίς δεσμεύσεις από τη WIND

Internet παντού χωρίς δεσμεύσεις από τη WIND

Αυτό το καλοκαίρι η WIND μας κρατάει online παντού και πάντα. 

Θέλετε internet διαρκώς, ανά πάσα στιγμή, παντού και πάντα αλλά χωρίς δεσμεύσεις;
Η WIND σας δίνει την ευκαιρία με την καινούργια υπηρεσία της WIND Mobile Broadband με κάρτα να έχετε internet στον υπολογιστή σας όταν βρίσκεστε σε διακοπές, σε ταξίδι ή στο εξοχικό σας και, γενικά, όποτε θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να μπείτε online περιστασιακά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο πακέτο σύνδεσης WIND Mobile Broadband με κάρτα, μόνο με 34,90 €, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν USB modem stick και επιπλέον ΔΩΡO έναν μήνα πλοήγηση στο Internet για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Πιο συγκεκριμένα, για ενεργοποιήσεις από 3 Ιουνίου έως και 31 Ιουλίου 2011, οι κάτοχοι WIND Mobile Broadband με κάρτα εξασφαλίζουν ΔΩΡΕΑΝ 1 μήνα Internet έως 3GB χρήσης δεδομένων.

Μετά το τέλος του πρώτου μήνα, οι χρήστες μπορούν να ανανεώσουν τη χρήση τους για όσο χρονικό διάστημα θέλουν, όποτε το χρειάζονται, για μία ημέρα, μία εβδομάδα ή έναν μήνα, επιλέγοντας το πακέτο Mobile Broadband που καλύπτει τις ανάγκες τους, μόνο από 5€.

Έτσι έχουν τον πλήρη έλεγχο των χρεώσεών τους, και επιπλέον λαμβάνουν ειδοποίηση μέσω SMS όταν πλησιάζει η λήξη του χρόνου πρόσβασής τους, ενώ μπορούν ανά πάσα στιγμή να μάθουν το υπολειπομένη χρήση τους στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1228.

Με τη νέα αυτή προσφορά, η WIND φέτος το καλοκαίρι κάνει το μότο της πράξη και προσφέρει πρόσβαση στο internet για όλους.