Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να τυλίγετε το φαγητό με αλουμινόχαρτο

1 SHARE

Εσείς γνωρίζετε γιατί δεν πρέπει να τυλίγετε το φαγητό με αλουμινόχαρτο πριν το μαγειρέψετε;

Το αλουμινόχαρτο είναι από τα υλικά που χρησιμοποιούμε πολύ στη μαγειρική, συνήθως όταν πρόκειται να ψήσουμε κάποιο κρέας, ψάρι ή λαχανικό στο φούρνο. Ψήνοντας το φαγητό μέσα στο αλουμινόχαρτο, πετυχαίνουμε ένα βγει ζουμερό και καλοψημένο.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ