Ένας πίνακας από τις φωτογραφίες σας

Ένας πίνακας από τις φωτογραφίες σας

Πολλές φωτογραφίες μας που έχουν κοινό θέμα μπορούν να κάνουν εύκολα έναν πίνακα.

Επιστρέφουμε από τις διακοπές, ερωτευμένοι με το μέρος και θέλουμε ο τοίχος του χολ να διηγηθεί μια θαλασσινή ιστορία ή η κουζίνα μας να γεμίσει με τις καλύτερες στιγμές της μικρής.

Μπορούμε, λοιπόν, να διαλέξουμε τις καλύτερες ανεξαρτήτως μεγέθους και αριθμού και να φιάξουμε τον δικό μας πίνακα. Επίσης, χρησιμοποιώντας γωνίες φωτογραφιών αντί για κόλλα ή ταινία θα μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε τις παλιές με καινούργιες.

Χρειαζόμαστε ένα χαρτόνι τύπου kapaline με εσωτερικό σχήμα πολυουρεθάνης και λεία επιφάνεια 50*70 εκατοστά αν σας ικανοποιεί αυτό το μέγεθος, ένα μεταλλικό χάρακα που θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε τις κατάλληλες αποστάσεις (10-15 εκατοστά οι φωτογραφίες μεταξύ τους και 1,5 εκ. από την κορνίζα), αυτοκόλλητες γωνίες φωτογραφιών που βρίσκουμε στα βιβλιοπωλεία, μια ξύλινη κορνίζα 40*50 εκατοστά και ένα λάστιχο που θα προσαρμόσουμε ανάμεσα στο τζάμι και στο χαρτί για να μη κολλήσει στις φωτογραφίες.

Το λάστιχο θα πρέπει να τοποθετηθεί στις άκρες του γυαλιού κατά μήκος. Προτείνω τις τέσσερις φωτογραφίες που δημιουργούν μια αρμονική σύνθεση.