Πώς θα βάψεις τα tie dye πασχαλινά αυγά με τρεις διαφορετικούς τρόπους (video)

Πώς θα βάψεις τα tie dye πασχαλινά αυγά με τρεις διαφορετικούς τρόπους (video)

Οι τρεις διαφορετικοί τρόποι για να βάψεις tie dye πασχαλινά αυγά.

Το Tik Tok έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας έναν χρόνο τώρα και το βάψιμο των πασχαλινών αυγών δεν θα μπορούσε να λείπει από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Τα χρώματα ζαχαροπλαστικής έχουν μπει για τα καλά στο έθιμο του να βάφουμε τα αυγά το Πάσχα.
Aυτή τη φορά τα χρώματα ζαχαροπλαστικής μπλέκονται όμορφα μεταξύ τους για το tie dye αποτέλεσμα.

Οι τρόποι για να βάψεις με τον τρόπο αυτό τα αυγά είναι τρεις.

Αυτό που αξίζει να δοκιμάσεις είναι οι πολλοί και διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων αλλά και οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να δοκιμάσεις την τεχνική.

Με το φίλτρο του καφέ ή χρώματα με αφρό ξυρίσματος ή απλά με πετσέτες και χρώματα.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:
Προτού ξεκινήσεις να το βάψιμο, καθάρισε τον πάγκο σου, βάλε χαρτιά εφημερίδας παντού, ειδικά αν βάψεις τα αυγά μαζί με τα παιδιά.

Πρώτα βράσε τα αυγά, έτσι ώστε να είναι σφιχτά και έπειτα κάνε την απαραίτητη προετοιμασία.

Βάλε γάντια μιας χρήσης.

Αν κάνεις την τεχνική με το φίλτρο, τύλιξε ένα αυγό με ένα φίλτρο, στρίψε το φίλτρο και ρίξε σταγόνες από τα χρώματα ζαχαροπλαστικής απέξω.

Άφησε το αυγό να απορροφήσει το χρώμα, και ρίξε κι άλλο χρώμα με τον ίδιο τρόπο. Με σπρέι νερού, ψέκασε το φίλτρο, άφησέ το 15 λεπτά, βγάλε το φίλτρο και ξέπλυνε το αυγό σε κρύο νερό. Άφησε το αυγό να στεγνώσει τελείως.



Η άλλη παρόμοια τεχνική είναι εκείνη με τον αφρο ξυρίσματος τον οποίο απλώνεις και κάνεις πάνω του την μείξη των χρωμάτων. Απλώνεις τα βρασμένα αυγά πάνω στον αφρό με τα χρώματα και τα αφήνεις να απορροφήσουν τις αποχρώσεις.



Τέλος, η τεχνική με τις πετσέτες, μοιάζει πολύ με εκείνη του φίλτρου καφέ. Ουσιαστικά βάζεις τα αυγά μέσα στις πετσέτες, ρίχνεις τα χρώματα, ψεκάζεις με το νερό που έχει ποτιστεί με λευκό ξίδι και αφήνεις να πάρουν τα αυγά τα περίτεχνα tie dye χρώματα.