5 τρόποι να διατηρήσεις τα ρούχα φρέσκα και μυρωδάτα μετά το πλυντήριο

Νατάσσα Σχοινά
5 τρόποι να διατηρήσεις τα ρούχα φρέσκα και μυρωδάτα μετά το πλυντήριο

Γιατί ποια δε θέλει να μοσχομυρίζει στις εξόδους της;

Το καλοκαίρι η ωραία μυρωδιά στα ρούχα είναι ακόμα πιο σημαντική. Με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην εποχή, ιδρώνεις πιο εύκολα και σε καμία περίπτωση δε θες τα ρούχα σου να έχουν χάσει τη φρεσκάδα του πλυντηρίου πριν καν να έχεις προλάβει να τα φορέσεις.

Loving freshness

Γνωρίζω πολύ καλά το συναίσθημα. Λατρεύω τις μυρωδιές της φρεσκάδας και του ωκεανού και το να αναδύονται από το T-shirt μου σε μία δύσκολη μέρα γεμάτη υποχρεώσεις είναι κάτι που θεωρώ must.

Τι πραγματικά σημαίνει όταν σ' ενοχλεί αφάνταστα η μυρωδιά του καφέ

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν τρόποι για να διατηρήσεις αρκετά περισσότερο την ωραία μυρωδιά των ρούχων που έχουν βγει από το πλυντήριο.




Τα tips που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις περισσότερο την ωραία μυρωδιά των ρούχων

#1 Χρησιμοποίησε αρωματικό χαρτί και τοποθέτησέ το στην ντουλάπα σου είτε στο ράφι είτε κρεμασμένο σε μία κρεμάστρα.

#2 Προμηθεύσου αρωματικά χώρου. Ναι, αυτά που τοποθετείς στο σαλόνι σου για να μυρίζει ωραία. Μην το βάλεις, όμως, να λειτουργεί στο μάξιμουμ. Ένας ψεκασμός ανά μερικές ώρες είναι υπέρ αρκετός για τον μικρό χώρο της ντουλάπας.

Πώς να φύγει η μυρωδιά του αβγού από το ποτήρι

#3 Χρησιμοποίησε αιθέρια έλαια. 10 – 20 σταγόνες κατά την πλύση θα διατηρήσουν για πολύ περισσότερο το άρωμα στα ρούχα.




#4
Εμπιστεύσου το παλιό, καλό potpourri. Επίλεξε τη δική σου αγαπημένη μυρωδιά, πρόσθεσε αν θες και μερικές σταγόνες λεμονόχορτου ή ενός άλλου φυτού που σου αρέσει και τοποθέτησέ το στη βάση της ντουλάπας σου.

#5 Βάλε βότκα. Ακούγεται ασυνήθιστο, αλλά αν ανακατέψεις σε ένα μπουκάλι spray νερό με βότκα και ψεκάσεις σημεία που μυρίζουν, οι άσχημες μυρωδιές μπορούν να εξουδετερωθούν.