Το εύκολο hack για να κρατάς καθαρή την τοστιέρα σου (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το εύκολο hack για να κρατάς καθαρή την τοστιέρα σου (photos)

Αντίο στα λίπη! Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρείς την αγαπημένη σου συσκευή σαν καινούρια.

Κακά τα ψέματα κορίτσια, το τοστ είναι αναμφίβολα το πιο εύκολο και γρήγορο φαγητό που μπορεί κανείς να φτιάξει στο σπίτι. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά ενώ μπορείς να βάλεις στο εσωτερικό του ό,τι υλικό σου αρέσει.

Βασικό του πλεονέκτημα είναι πως έχεις τη δυνατότητα να το τοποθετήσεις σε τάπερ και να το πάρεις μαζί σου στο γραφείο. Τέλος, αποτελεί το no1 σνακ για τα παιδιά και τις ώρς που βρίσκονται στο σχολείο.

Τοστ το αγαπημένο

Είμαι σίγουρη ότι συμφωνείς μαζί μου στο ότι το ξεροψημένο τοστ με λιωμένο τυρί είναι με διαφορά το νοστιμότερο. Δυστυχώς όμως για να πετύχεις το τέλειο τοστ συνήθως αφήνεις υπολείμματα και λίπη στις πλάκες της τοστιέρας.

Οι νοικοκυρές γνωρίζουμε καλά πως αυτό ισοδυναμεί με δύσκολο καθαρισμός της τοστιέρας πρέπει να γίνεται τακτικά καθώς γεμίζει εύκολα όχι μόνο με υπολείμματα τυριών, αλλά και άλλων φαγητών. Γι' αυτό είναι απαραίτητη η τακτική απολύμανσή της.Η κουζίνα θέλει ευκολίες- 20 tips για να θέλεις να μαγειρεύεις συνέχεια (video)

Το hack για να κρατάς καθαρή την τοστιέρα σου

toast hack

Τι θα χρειαστείς: 2 κομμάτια αντικολλητικό χαρτί

Ναι, καλά διάβασες. Το hack για να φτιάξεις το νοστιμότερο τοστ χωρίς να λερώσεις την τοστιέρα σου είναι το εξής: Kόψε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και τοποθέτησέ το στις πλάκες της τοστιέρας. Ψήσε το τοστ σου και απόλαυσέ το! Τόσο απλό!

Το viral TikΤok hack σου δείχνει πώς θα καθαρίσεις το φούρνο με 3 μόνο υλικά

Πηγή φωτογραφιών: betweencarpools.com

Πηγή κεντρικής: pexels.com

DPG Network