Άσε τα καινούρια! 5 second hand αντικείμενα που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου

Άσε τα καινούρια! 5 second hand αντικείμενα που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου

Στην αγορά υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες που μπορούν να απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σου!

Είναι αλήθεια πως όταν ξεκινάς και θέλεις να ανοίξεις το δικό σου σπιτικό ή να κάνεις μια μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, μία είναι η επιθυμία σου: να είναι όλα καινούρια.

Από τα έπιπλα και τα μαχαιροπίρουνα μέχρι τις κουρτίνες και τα κρεβάτια, σκέφτεσαι πώς θα διακοσμήσεις το σπίτι σου για να του δώσεις έναν άλλον αέρα από εκείνο που έμενες μέχρι πρότινος.

KOUZINA n26

Τα 3 σημεία του σπιτιού που οι millennials δεν… καθαρίζουν σχεδόν ποτέ

Φυσικά, όλη αυτή η διαδικασία είναι πολύ ευχάριστη πλην όμως… κοστοβόρα. Ας μη λέμε ψέματα! Το να στήσεις ένα σπιτικό απαιτεί και αρκετά χρήματα.

Θα μας πεις… Και τι να κάνω; Μπορείς να κάνεις κάτι που και θα σε γλιτώσει από αρκετά χρήματα, αλλά συγχρόνως θα μετατρέψει το σπίτι σου σε ένα στολίδι: να αγοράσεις κάποια items second hand και όχι καινούρια!

Τα 5 items που μπορείς να βάλεις σπίτι σου και να είναι… second-hand

#1 Καθρέφτες

kathreftes

Οι vintage καθρέφτες έχουν άλλη χάρη και μπορούν να απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Και, βέβαια, να κάνουν καλό… στην τσέπη σου!

#2 Επιτραπέζια σκεύη

Στην αγορά θα βρεις πολλά καταστήματα με second hand επιτραπέζια σκεύη, όπως σετ πιάτων. Ειδικά αν βρεις φλοράλ, vintage πιάτα… αγόρασέ τα!

#3 Ξύλινα τραπέζια

ksilino trapezi2

Μήπως η γιαγιά σου στο χωριό έχει αφημένο στην αποθήκη κανένα ξύλινο τραπέζι; Αν ναι, μπορείς να το… τσιμπήσεις και να δώσεις ένα boost στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Το ξύλο, άλλωστε, κάνει αμέσως πιο όμορφο και ζεστό τον κάθε χώρο!

#4 Πίνακες ζωγραφικής

Γιατί να αγοράσεις έναν μοντέρνο πίνακα από κάποια έκθεση ζωγραφικής και να μην επιλέξεις έναν second hand που βρήκες σε κάποιο φιλανθρωπικό event;



#5 Κλασικά βιβλία

Σίγουρα η μαμά σου θα έχει ξεχασμένα κάποια all-time classic βιβλία στη βιβλιοθήκη της, τα οποία μπορεί και να σου… χαρίσει. Εναλλακτικά, μπορείς να αναζητήσεις καταστήματα που πωλούν αντικείμενα second hand και να βρεις τα βιβλία που έψαχνες καιρό. Άσε που με το να μην επιλέγεις ένα καινούριο βιβλίο θα κάνεις καλό στο περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ