Μην πακετάρεις τα πάντα για τη μετακόμιση – Τι δεν θα χρειαστείς από την κουζίνα σου

Μαρία Ροδίτη
Μην πακετάρεις τα πάντα για τη μετακόμιση – Τι δεν θα χρειαστείς από την κουζίνα σου

Τα πολύ παλιά ή εκείνα τα αντικείμενα της κουζίνας που ποτέ δεν χρησιμοποίησες απλά μην τα πάρεις μαζί σου στο νέο σου σπίτι.

Αν βρήκες νέο σπίτι κι ετοιμάζεσαι για μετακόμιση δύο είναι τα τινά: ή πετάς από τη χαρά σου που επιτέλους βρήκες κάτι καλύτερο και θα είσαι πιο άνετη, ή σε έχει λούσει κρύος ιδρώτας με τη διαδικασία της μετακόμισης, τη δουλειά που πρέπει να ρίξεις για να μαζέψεις όλο το σπίτι και τα έξοδα της μεταφορικής. Οκ, μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο, αλλά όσον αφορά το δεύτερο σού έχω μια λύση για να μη σε πιάσει ίλιγγος.

Υπάρχουν πολλά πράγματα στην κουζίνα σου τα οποία πράγματι δεν έχεις ανάγκη στο νέο σου σπίτι και γενικότερα δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ. Γιατί, λοιπόν, να μη γλιτώσεις από εκεί λίγα χρήματα στη μεταφορική, αλλά και τον κόπο που θα έκανες για να τα πακετάρεις; Δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα αντικείμενα, συγκέντρωσέ τα και πέταξέ τα. Ή αν μπορούν να φανούν σε κάποιον χρήσιμα, χάρισέ τα.

ntoylapia kouzinas

6 χρώματα που μπορείς να βάψεις τα ντουλάπια της κουζίνας για να είσαι on trend το 2022

Τα 8 πράγματα της κουζίνας που θα πετάξεις και δεν θα πάρεις μαζί στο νέο σου σπίτι

#1 Ραγισμένα ποτήρια

Όλοι έχουμε ραγισμένα ποτήρια στο σπίτι και τα χρησιμοποιούμε μέχρι τη στιγμή που θα γίνουν 1000 κομμάτια. Ε, λοιπόν, αυτά τα ραγισμένα ποτήρια στη μετακόμιση δεν θα επιβιώσουν. Οπότε, πέταξέ τα εξ αρχής και μην μπεις στη διαδικασία να τα βάλεις σε κούτες.

#2 Μπαχαρικά ετών

Αν έχεις στα ντουλάπια της κουζίνας σου μπαχαρικά πολλών ετών μην τα τοποθετήσεις σε κούτες για τη μετακόμιση. Πέταξέ τα! Το πιο πιθανό είναι να γίνουν αντικείμενα αναπαραγωγής παράσιτων αν τα βάλεις σε κούτες για να τα πάρεις μαζί σου στο νέο σου σπίτι.


via GIPHY


#3 Παλιές πετσέτες κουζίνας

Σε νέο σπίτι πας… τις παλιές πετσέτες κουζίνας που δεν απορροφούν τίποτα τι να τις κάνεις; Χρησιμοποίησέ τις καλύτερα για να τυλίξεις τα αντικείμενα πριν τα βάλεις σε κούτες.

#4 Τα πολύ παλιά βιβλία μαγειρικής

Αν είναι λερωμένα, σκισμένα και γενικά σε ένα… κακό χάλι, ποιος ο λόγος να τα πάρεις στο νέο σου σπίτι; Άσε που μέσα στις κούτες θα γίνουν εστία παρασίτων.



Μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις άλλα 4 αντικείμενα της κουζίνας που δεν πρόκειται να χρειαστείς στο νέο σπιτικό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ