Μαγιό το χειμώνα, παλτό το καλοκαίρι

Μαγιό το χειμώνα, παλτό το καλοκαίρι

Οι καλύτερες και πιο συμφέρουσες αγορές γίνονται off season.

Αντί να τρέχετε να αγοράσετε το μπικίνι του καλοκαιριού λίγο πριν φύγετε για διακοπές και το ζεστό παλτό του χειμώνα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πρέπει να έχετε καταλάβει ως τώρα πως το μόνο που θα καταφέρετε έτσι είναι να στριμωχτείτε μαζί με δεκάδες άλλα άτομα και να αγοράσετε το κομμάτι που θέλετε σε εξωφρενικά υψηλή τιμή.

Γι' αυτό και ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε λεφτά και να κάνετε πιο εύκολα κάποιες αγορές, είναι να αγοράζετε ρούχα εκτός σεζόν. Στις εκπτώσεις του χειμώνα θα μπορέσετε να βρείτε εξαιρετικά κομμάτια για το καλοκαίρι, ενώ τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, τη περίοδο δηλαδή που διανύουμε τώρα, είναι μια καλή ευκαιρία να αγοράσετε το μαγιό που θα φορέσετε του χρόνου το καλοκαίρι.

Τώρα, αν θέλετε να είστε πάντα στη μόδα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να βάλετε το χέρι πιο βαθειά στη τσέπη. Δεν πρέπει να ξεχνάτε, ωστόσο, πως με λίγη φαντασία, τα κομμάτια παλαιότερων σεζόν μπορούν να γίνουν καλύτερα και από τα τρέχοντα. Και, φυσικά, ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα.