Κάντε τα διαμάντια σας να αστράψουν και πάλι

Κάντε τα διαμάντια σας να αστράψουν και πάλι

Μήπως το μονόπετρό σας έχει χάσει τη λάμψη του;

Μέσα από την καθημερινή επαφή με σαπούνια, λοσιόν, σκόνη, άρωμα, προϊόντα styling μαλλιών κ.ο.κ. τα όμορφα διαμάντια σας μπορεί να χάσουν εύκολα τη λάμψη τους. Υπάρχει τρόπος, όμως, σπίτι σας οικονομικά και μέσα σε ελάχιστα λεπτά να αποκτήσουν τα διαμαντένια σας κοσμήματα τη χαμένη τους αστραφτερή όψη. Βλέπετε όσο πιο καθαρές είναι οι διαμαντένιες πέτρες τόσο πιο πολύ φως θα διαχέεται μέσα τους και θα αντανακλάται.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμείξτε ένα μέρος αμμωνίας με τέσσερα μέρη ζεστού νερού. Μέσα σε αυτό αφήστε τους καλύτερούς σας φίλους να μουλιάσουν για περίπου 10 λεπτά και μετά με μια μαλακή παιδική βούρτσα βουρτσίστε μαλακά τα πολύτιμα διαμάντια σας μέσα στο ζεστό μείγμα αμμωνίας. Στη συνέχεια ξεπλύνετέ τα με νερό και σκουπίστε τα με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδια.

Είστε έτοιμες να ξανατραβήξετε όλα τα βλέμματα στα δάχτυλά σας, αλλά προσοχή μην προκαλείτε γιατί βρισκόμαστε και σε περίοδο κρίσης και δεν ζείτε στο Upper East Side του Manhattan όπως τα Gossip Girls.