Κάθε κάλτσα στον σάκο της

Κάθε κάλτσα στον σάκο της

Ένα «κόλπο» που θα κρατά τις κάλτσες σας σε τάξη και θα σας γλιτώνει χρόνο και χρήμα στη καθημερινότητά σας.

Οι κάλτσες έχουν την ίδια ιδιότητα με τα κλειδιά και το τηλεκοντρόλ. Ποτέ δεν θυμόμαστε που τις έχουμε βάλει, ποτέ δεν μπορούμε να τις βρούμε όταν τις χρειαζόμαστε και πάντα εμφανίζονται στα πιο παράξενα μέρη, χωρίς κανείς να ξέρει πως βρέθηκαν εκεί.

Επειδή, λοιπόν, το νοικοκυριό του σπιτιού είναι από μόνο του μια δύσκολη και χρονοβόρα δουλειά και το τελευταίο που θέλετε είναι να περιφέρεστε μέσα στο σπίτι με μια κάλτσα στο χέρι, προς αναζήτηση της άλλης, έχουμε να σας προτείνουμε ένα απλό κόλπο που θα σας κάνει πιο εύκολη τη ζωή.

Πάρτε σε όλα τα άτομα του σπιτιού, ή μόνο για εσάς αν μένετε μόνοι, από δύο μικρούς σάκους άπλυτων. Στον έναν βάλτε τις καθαρές κάλτσες και στον άλλο όσες είναι για πλύσιμο. Όταν η τσάντα με τις άπλυτες γεμίσει, ρίξτε την μέσα στο πλυντήριο και αφήστε τη να πλυθεί, μαζί με όλες τις κάλτσες που έχει μέσα της. Έτσι, αυτόματα, ο μέχρι τώρα καθαρός σάκος γίνεται ο σάκος των άπλυτων καλτσών και το αντίστροφο. Συν τις άλλοις, με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάνετε τις κάλτσες σας και δεν θα πηγαίνετε συνέχεια να αγοράζετε άλλες.

Αν οι κάλτσες που θα βάλετε στους σάκους έχουν όλες το ίδιο χρώμα, τότε η αποστολή σας θα είναι πολύ πιο εύκολη καθώς δεν θα χρειάζεται να τις ταιριάζετε σε ζευγάρια κάθε φορά.