Φτιάξτε τη δική σας «black list»

Φτιάξτε τη δική σας «black list»

Μπήκε μόνος του στη "μαύρη λίστα".

Του μαγείρεψες τις αγαπημένες του βάφλες με μερέντα, βρήκες εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία του Elvis Costello και πέρασες μία βόλτα από το Agent Provocateur για να προμηθευτείς τα αγαπημένα του εσώρουχα. Μπορεί να νόμιζες πως το αγόρι με τα μούσια και το σπιρτώδες χιούμορ είναι ο άντρας ο τίμιος που θες να ξεχειμωνιάσεις μέσα στην αγκαλιά του, αλλά ίσως αυτός να έχει άλλη γνώμη και αντί για χουχούλιασμα να προτιμά τα ιγκλού.

Μην το βάζεις κάτω και κράτα τα δάκρυά σου για τις ρομαντικές κομεντί και το γάμο της καλύτερής σου φίλης. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις, «γράψτα» και μάλιστα κυριολεκτικά.

Από «κυρία θετική ενέργεια» γίνε μία Κρουέλα ντε Βιλ και γράψε στο μαύρο αυτό τεφτέρι μία λίστα με όλους αυτούς που σου χαλούν τη διάθεση χωρίς λόγο και αιτία.

Η εν λόγω ατζέντα θα φροντίσει να σου θυμίζει κάθε φορά αυτά που ξεχνάς με το πρώτο του μήνυμα, ενώ την επόμενη φορά που θα σου προτείνει να βρεθείτε στο «Tokyo bar», στείλε τον στην Ιαπωνία με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Βάλτε στη διαπασών το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου σιγοτραγουδώντας "μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα νύχτα έρχεσαι και φεύγεις νύχτα" και καλό γράψιμο!