Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν περιμένατε να πάρετε

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν περιμένατε να πάρετε

Η Wind τα Χριστούγεννα αυτά κάνει τόσα πολλά δώρα σε όλους που δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε.

Επειδή το 2011 ήταν η χρονιά της κρίσης, δεν είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από τους φίλους σας θα σας κάνουν δώρα, όχι επειδή δε θέλουν, αλλά μάλλον επειδή δε μπορούν. Καμία σημασία δεν έχει όμως, γιατί η Wind είναι πάντα εκεί για εσάς. Τα Smart Xmas της Wind στο Facebook σας βοηθάνε να κάνετε τα πιο smart δώρα σε εσάς και τους φίλους σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάντε click στις 10 κατηγορίες Applications που υπάρχουν στα χιόνια. Ανακαλύψτε τα smartphones και τις δωροεπιταγές που κρύβει η κάθε μία και κρατήστε 1 δώρο για εσάς και στείλτε τα υπόλοιπα στους φίλους σας.

Αλλά το παιχνίδι στο Facebook δεν είναι το μοναδικό δώρο της Wind. Με το πρόγραμμα Xmas Bonus ανανέωσης F2G η Wind δίνει 300 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και τα ευρώ σας μένουν στην τσέπη σας. Και αν μάλιστα ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας σου από ένα κατάστημα της Wind κερδίζετε ακόμα περισσότερα.

Και επειδή η ζωή όλων γίνεται πιο εύκολη με ένα smartphone, τώρα στα καταστήματα της Wind μπορείτε να βρείτε smartphone μόνο από 99 ευρώ και να πάρετε δώρο mobile internet για όλο το 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της Wind.