Στο super market με το μισό προϋπολογισμό

Στο super market με το μισό προϋπολογισμό

Αν νομίζουν πως μπορούν να εκμεταλλεύονται μία Queen για πάντα, δεν ξέρουν με ποιους τα έχουν βάλει...

Ήρθε η ώρα να πάρετε την οικιακή οικονομία λίγο στα σοβαρά, γιατί στο σχολείο μου φαίνεται ότι δεν προσέχατε και πολύ στο μάθημα (Μα γιατί; Ήταν τόσο ενδιαφέρον...). Ανάμεσα σε άλλα, ένα από τα θέματα που οφείλετε να προσέξετε πλέον, είναι οι τιμές των προϊόντων που χρειάζεστε για το νοικοκυριό σας.

Δεν υπάρχει όμως πιο κουραστικό πράγμα από τη σύγκριση τιμών ανάμεσα στα προϊόντα του ίδιου super market, πόσο μάλλον ανάμεσα σε προϊόντα που βρίσκονται σε διαφορετικά super market. Ο μόνος τρόπος να το κάνετε σωστά –γιατί δεν είναι δυνατόν να θυμάστε απ' έξω όλες αυτές τις τιμές- είναι να πάρετε σβάρνα όλα τα super market με το λαπτοπάκι σας παραμάσχαλα και να καταγράψετε όλες τις τιμές που σας ενδιαφέρουν σ΄ ένα ωραιότατο excelάκι.

Υπάρχει όμως και μια ακόμη πιο εύκολη λύση, αυτή που σας προσφέρει το shopnsave.gr, στο οποίο γράφετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό σας βρίσκει το super market που το έχει πιο φθηνά! Το ίδιο πράγμα κάνει και το e-prices.gr, το οποίο δεν είναι ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά ανήκει στο Παρατηρητήριο Τιμών Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Σ' αυτό, μπορείτε να φτιάξετε τη λίστα με τα ψώνια σας και αυτό σας βγάζει σε ποιο super market θα σας κοστίσει λιγότερο το σύνολο των προϊόντων. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας σαν καταναλωτής και κάντε τα super market να ρίξουν επιτέλους τις τιμές!