H απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο 12 Months Luxury Resort του Πηλίου

Γωγώ Φούντα
H απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο 12 Months Luxury Resort  του Πηλίου

Γίνετε ένα με τη φύση και αποβάλλετε άγχος και τοξίνες μέσω του Grand Theta Healing Yoga & Macrobiotics Retreat.

Νιώθετε ότι οι ρυθμοί της έντονης ζωής στην πόλη σας έχουν αποσυντονίσει και έχετε χάσει τον εαυτό σας; Θέλετε να αποδράσετε σε έναν κοντινό και οικονομικό προορισμό; Από τις 25-28 Μαίου θα είστε σε θέση να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του φετινού καλοκαιριού στο 12 Months Luxury Resort στην Τσαγκαράδα του Πηλίου μέσω του Grand Theta Healing Yoga & Macrobiotics Retreat.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Μαρία Παντελίδου και την ομάδα του Macrobiotic Living, που συνδυάζει τα θεραπευτικά οφέλη της μεθόδου Theta Healing με τις εμπνευσμένες πρακτικές της Yoga και την βαθιά αποτοξινωτική δράση της Μακροβιοτικής διατροφής και θεραπευτικής.

Στο υπέροχο ορεινό τοπίο του Πηλίου, θα έχετε την ευκαιρία της απόδρασης και της απομόνωσης, ενώ ο συνδυασμός της φύσης με τα μαθήματα Yoga από την Μαριάννα Χρυσικάκου και την Julia Vol θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και συγχρόνως να ανυψωθείτε και να χαλαρώσετε από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Στα μαθήματα Yoga θα υπάρχει διαβάθμιση ανάλογα με το επίπεδο και την εμπειρία των συμμετεχόντων ώστε οι ανάγκες όλων να καλύπτονται πλήρως από τους διδάσκοντες.

Τη διατροφή θα αναλάβουν δύο από τους κορυφαίους Έλληνες μακροβιοτικούς ειδικούς, ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης και ο Σταύρος Καραγιλάνης οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα διατροφικό πρόγραμμα το οποίο θα αποτοξινώσει το σώμα και θα το απελευθερώσει από μπλοκαρίσματα ετών.

Τέλος υπό την καθοδήγηση της έμπειρης μαθήτριας της Vianna Stibal, Μαρίας Παντελίδου θα μπορέσετε να ταξιδέψετε στον υπέροχο κόσμο της συνειδητοποίησης και της αυτοθεραπείας μέσα από την μέθοδο ThetaHealing. Πρόκειται για ένα σεμινάριο το οποίο σας διδάσκει πώς να εντοπίσετε τις βαθιά κρυμμένες περιοριστικές πεποιθήσεις και αισθήματα που δημιουργούν εμπόδια στην πρόοδο και τη ζωή σας. Επιπλέον θα διδαχθείτε πώς να συντονίζετε το συνειδητό με τον υποσυνείδητο νου και να υλοποιείτε άρτια και γρήγορα τους στόχους και τις επιδιώξεις σας.

Αν θέλετε το φετινό σας καλοκαίρι να αρχίσει ξεχωριστά δεν πρέπει να το χάσετε...

Για πληροφορίες:

Τηλέφωνο: +30 24260 48894-5

Fax: +30 24260 48896

e mail: 12hotel@12hotel.gr

Site: www.12hotel.gr