Sea Chic: Πώς να πετύχετε την κυματιστή κουπ παραλίας

Γωγώ Φούντα
Sea Chic: Πώς να πετύχετε την κυματιστή κουπ παραλίας

Tips για υπέροχα κυματιστά μαλλιά.

Όλες μας έχουμε θαυμάσει τον υπέροχο κυματισμό που αποκτούν τα μαλλιά μας μετά την παραλία. Και όλες μας έχουμε απογοητευτεί όταν προσπαθήσαμε να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα για τη βραδινή μας έξοδο. Εδώ σας έχουμε δύο tips τα οποία σας υπόσχονται κουπ... παραλίας εύκολα και γρήγορα!

Πλεξούδες: Ανάλογα πόσο μακριά είναι τα μαλλιά σας θα υπολογίσετε και πόσες πλεξούδες θα κάνετε. Συνήθως δύο αρκούν. Αφού λουστείτε, ψεκάστε τα με ένα σπρέι για όγκο ή με αφρό μαλλιών, χτενίστε τα ελαφρώς, απλώστε μία ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια πλέξτε τα. Μπορείτε να αφήσετε τις πλεξούδες όλη νύχτα αλλά και κάποιες ώρες. Στη συνέχεια, αφήστε ελεύθερα τα μαλλιά σας, τινάξτε τα και ψεκάστε με λίγη λακ.

Πιστολάκι μαλλιών: Αφού λουστείτε, ψεκάστε με ένα σπρέι για όγκο ή αφρό μαλλιών, στεγνώστε ελαφρώς, χτενίστε τα μαλλιά σας και απλώστε μία ενυδατική κρέμα. Στη συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σας σε πολλές μικρές τούφες, πάρτε μία μία και στριφογυρίστε τη προς τα κάτω, στεγνώστε με το πιστολάκι μαλλιών ξεκινώντας λίγο πιο κάτω από την ρίζα και προς τις άκρες και ψεκάστε με λακ. Αφού ολοκληρώσετε με όλες τις τούφες, τινάξτε καλά τα μαλλιά και ψεκάστε με λίγη λακ ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

Τι αποκαλύπτει το στόμα μας, που δεν τολμάμε να πούμε εμείς;

Πώς να ισιώσετε τα μαλλιά σας φυσικά

Tips για να δείχνουν τα μαλλιά σας φρεσκολουσμένα