Κερδίστε χρήματα στο ίντερνετ χωρίς ταλαιπωρία!

Κερδίστε χρήματα στο ίντερνετ χωρίς ταλαιπωρία!

Αξιοποιώντας τις δυνατότητές σας και πράγματα που δεν χρειάζεστε πια

Σε μία εποχή που όλα έχουν ιντερνετοποιηθεί, ίσως ο πιο έξυπνος τρόπος να εξοικονομήσει κανείς έξτρα εισοδήματα βρίσκεται στο διαδίκτυο. Το ίντερνετ δίνει αμέτρητες επιλογές σε όσους κατέχουν τα μυστικά του, αλλά υπάρχουν λύσεις που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο καθένας από εμάς.

Σε sites όπως το Ricardo.gr και το ebay.com, μπορεί κανείς να καταχωρήσει πράγματα που θα βρει είτε στη ντουλάπα είτα στο σπίτι του γενικότερα, αντικείμενα που δεν χρησιμοποιεί και να τα πουλήσει ή να τα δημοπρατήσει on-line. Ak;omh tο ebay.com δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σταθερά το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα από 15,95$ τον μήνα.

Μία άλλη λύση αν έχετε κάποιο site, blog ακόμη και σε σελίδα σας ή προφίλ στο facebook, είναι να γίνετε affiliate, τοποθετώντας στην σελίδα banner από κάποιες εταιρείες που σας αποδίδουν μερίδιο από τις αγορές που γίνονται μέσα από τη δική σας σελίδα. Μπορείτε να συνδεθείτε με τα www.forestview.eu, www.linkwise.gr και το www.clickbanner.gr. και να βρείτε αρκετά affiliate links.

Αν πάλι έχετε πάθος με τη φωτογραφία, μπορείτε να τις διοχετεύετε σε sites που αποτελούν βάσεις δεδομένων και λαμβάνετε ποσοστό χρημάτων κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει τη φωτογραφία σας. Τα πιο γνωστά είναι BigStockPhoto, ShutterStock, Fotolia. Thinkstock.

Τέλος, στην Αμερική υπάρχει η ιστοσελίδα Freelancer.com στην οποία τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν πρόσβαση σε όλες τις εταιρείες που ζητούν editors. Γράφοντας άρθρα από το σπίτι μπορείτε να πληρώνεστε. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο ακόμη όμως μπορείτε να στείλετε βιογραφικό σε γνωστά sites τα οποία αναζητούν εξωτερικούς συνεργάτες.

Διαβάστε ακόμη:

Κάντε οικονομία στη βενζίνη σας με 4 βασικά tips!

Sea Chic: Πώς να πετύχετε την κυματιστή κουπ παραλίας

Πώς να παρατείνετε τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης!