Παίξε με «τιμή» και κέρδισε τα ψώνια της εβδομάδας στον Βερόπουλο!

Παίξε με «τιμή» και κέρδισε τα ψώνια της εβδομάδας στον Βερόπουλο!

Ένας νέος διαγωνισμός στο facebook από την The Newtons Laboratory έρχεται για να σας κάνει τα εβδομαδιαία σας ψώνια στον Βερόπουλο, δωρεάν!

Τα Super Market Βερόπουλος πάντα προσέφεραν και προσφέρουν προϊόντα σε άριστη ποιότητα και εξαιρετικές τιμές. Τον τελευταίο καιρό όμως κάποιες από αυτές τις τιμές έχουν διάθεση για... παιχνίδι, πάντα προς όφελος του καταναλωτή.

Τώρα όλοι μπορούν να «παίξουν» με τις τιμές του Βερόπουλου, μέσα από τη νέα, πρωτότυπη και εύχρηστη, εφαρμογή στο facebook «Παίξε με "τιμή"». Πρόκειται για ένα απλό και πρωτότυπο παιχνίδι που στόχο έχει να ενημερώσει για τις νέες σταθερά μειωμένες τιμές σε εκατοντάδες βασικά προϊόντα καθημερινής χρήσης. Το μόνο που ζητά από το χρήστη είναι να κάνει like στη σελίδα του Βερόπουλου στο facebook. Από κει και πέρα, μπορεί να παίζει και να κερδίζει διπλά.

Κάθε μέρα, τρία προϊόντα καθημερινής χρήσης παρουσιάζονται, μαζί με εννέα διαφορετικές τιμές. Ο χρήστης καλείται να βρει τη σωστή τιμή και να την αντιστοιχήσει με το σωστό προϊόν. Αν δυσκολευτεί, υπάρχει πάντα η βοήθεια... του φυλλαδίου, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο δίπλα του σε ηλεκτρονική μορφή. Με αυτό τον τρόπο, ο χρήστης δεν ενημερώνεται μόνο για τις σταθερά μειωμένες τιμές του Βερόπουλου, αλλά συμμετέχει και σε κλήρωση για να κερδίσει τα ψώνια της εβδομάδας του. Συνολικά θα γίνουν 4 κληρώσεις, μία για κάθε εβδομάδα που θα διαρκέσει το παιχνίδι (26.11.12 - 23.12.12), και σε κάθε μία από αυτές 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή των 50€ για τα ψώνια της εβδομάδας.

Σήμερα ο Βερόπουλος είναι πραγματικά κοντά σας υπεύΦΘΗΝΑ, και το αποδεικνύει έμπρακτα προσφέροντας σε όλους και διασκέδαση και εξαιρετικές τιμές, κάθε μέρα.

DPG Network