Μια πρωτότυπη ιδέα από το epithimies.gr που θα λατρέψετε όλοι

Μια πρωτότυπη ιδέα από το epithimies.gr που θα λατρέψετε όλοι

Από τη σύγχρονη γυναίκα και νοικοκυρά μέχρι τον μέσο καταναλωτή που ξέρει τι θέλει, η νέα υπηρεσία του epithimies.gr έχει τον τρόπο να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας.

Το Πρόγραμμα των Επιθυμιών έχει μια μακρά παρουσία 11 ετών στον ελληνικό χώρο. Το epithimies.gr, συγκεκριμένα, είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τη σύγχρονη γυναίκα και νοικοκυρά, κυρίως άνω των 25, αφού οι δικές της ανάγκες καλύπτονται από την πλειοψηφία των προϊόντων της P&G. Το περιεχόμενο όμως, όσο και οι υπόλοιπες λειτουργίες του website απευθύνονται σε ολόκληρο το οnline κοινό, χωρίς περιορισμούς.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι πίσω από αυτό το Πρόγραμμα δεν εφησυχάζουν ποτέ και ψάχνουν συνέχεια νέους τρόπους ώστε να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και να ικανοποιούν την κάθε μας ανάγκη. Γι᾽ αυτό και η τελευταία τους καινοτομία, δεν μπορούσε παρά να μας ενθουσιάσει. Όταν άλλωστε έχει το όνομα «Κουπόνια των Επιθυμιών» πως να μην ενθουσιαστείς;

Τα «Κουπόνια των Επιθυμιών», η νέα πρόταση του epithimies.gr για τους καταναλωτές, δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να εκτυπώνει απευθείας τα κουπόνια του μέσω του site, με ένα μόνο κλικ, κάνοντας έτσι τη σχέση του με την ομάδα των Επιθυμιών πιο άμεση και ανθρώπινη.

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα φιλική στον επισκέπτη. Από τη στιγμή που θα εγγραφεί στο epithimies.gr, όλα είναι πολύ απλά. Κάθε μέλος επιλέγει τα κουπόνια που αντιστοιχούν στις δικές του ανάγκες, τα προσθέτει στο καλάθι του (όπως σε οποιοδήποτε website) και προχωράει σε έγχρωμη εκτύπωσή τους. Στην συνέχεια, επισκέπτεται το κατάστημα της επιλογής του, όπου και εξαργυρώνει τα κουπόνια με την αγορά των αντίστοιχων προϊόντων. Τα κουπόνια μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε προσφορά, εκτός από άλλο κουπόνι για το ίδιο προϊόν, και μπορούν να εκτυπωθούν μόνο 1 φορά από κάθε χρήστη.

Εκτός αυτού, οι επισκέπτες και τα εγγεγραμμένα μέλη επωφελούνται πολλαπλά μέσω του epithimies.gr που τους προσφέρει Συμβουλές, Tips Ειδικών, Συνταγές, Ιδέες Διακόσμησης, αξιολογήσεις προϊόντων και πολλούς διαγωνισμούς. Όλοι έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από τις ανάγκες τους, να ανατρέξουν σε αξιολογήσεις προϊόντων από άλλους πραγματικούς καταναλωτές, να καταθέσουν τη δική τους άποψη καθώς και να έρθουν στην "παρέα" του Facebook. Εκεί μπορούν να ενημερώνονται συχνά για τα νέα του epithimies.gr, τους διαγωνισμούς, τις προσφορές και τα κουπόνια. Μάλιστα, όσο πιο συχνά επισκέπτονται τα μέλη το epithimies.gr και το facebook, τόσο πιο πολλά έχουν να κερδίσουν, αφού τα κουπόνια ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και εντάσσονται στα γενικότερα πλαίσια των ενεργειών μάρκετινγκ της P&G.

Τα «Κουπόνια των Επιθυμιών» έχουν πραγματικά αγαπηθεί από τα μέλη του epithimies.gr γιατί με μια απλή εγγραφή στο website έχουν εύκολα πρόσβαση σε έναν μοναδικό κόσμο προνομίων! Αυτό τον καιρό μάλιστα, τα μέλη απολαμβάνουν το προνόμιο εκτύπωσης κουπονιών συνολικής αξίας 100 ευρώ για τα αγαπημένα προϊόντα P&G!

Το δικό μας συμπέρασμα; Ειδικά στην εποχή που ζούμε και με δεδομένες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι, μια ευκαιρία σαν αυτή που προσφέρει το epithimies.gr και η P&G δεν πρέπει να πάει χαμένη από κανέναν. Ειδικά όταν όλα αυτά τα προνόμια που μπορούμε να αποκτήσουμε συνοδεύονται από πλούσιες και χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητά μας!