Στο shopping το κακό timing κάνει καλό

Στο shopping το κακό timing κάνει καλό

Δεν είναι ανάγκη να είναι καλοκαίρι για να πάρετε μπικίνι, αν αυτό σας προσφέρεται στο ένα τρίτο της κανονικής του τιμής.

Μπικίνι για φέτος έχετε, έτσι δεν είναι; Ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλετε να αποκτήσετε ένα καινούριο είναι γιατί επιθυμείτε να ανανεώσετε το look σας στην παραλία. Ωστόσο αν θέλετε να κάνετε οικονομία, καλό είναι να περιορίσετε κάπως τις φυσικές σας ορμές και να φτιάξετε ένα σχέδιο.

Ποια είναι καλύτερη εποχή από το τέλος εποχής λοιπόν; Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη μπορείτε να βρείτε τα πιο όμορφα μαγιό σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, όπως είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε ένα καλό και ζεστό μπουφάν στις εκπτώσεις. Γάντια, καπέλα, σκούφοι, κασκόλ, όλα είναι σαφώς φθηνότερα με τον ερχομό της άνοιξης, αν και πολύ πιο περιορισμένα όσον αφορά την διαθέσιμη ποικιλία.

Αν πάλι προτιμάτε κάτι που είναι της μόδας μόνο για φέτος, τότε μάλλον μ' αυτόν τον τρόπο θα είστε μονίμως εκτός σαιζόν. Ωστόσο αν ψωνίζετε και κλασικά κομμάτια, τότε το πιθανότερο είναι να βρείτε πολύ καλές ευκαιρίες σε τιμές κάτω του κόστους, ειδικά αν βγείτε στους δρόμους την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα των εκπτώσεων.