Στείλτε το ποντίκι σας στην τράπεζα και κερδίστε χρόνο για εσάς

Στείλτε το ποντίκι σας στην τράπεζα και κερδίστε χρόνο για εσάς

Ακόμα τρέχετε στις τράπεζες και περιμένετε στις ουρές; Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα, γιατί πρόκειται για το απόλυτο χάσιμο χρόνου.

Έχουμε μάθει σε μερικούς τομείς της ζωής μας να λειτουργούμε με πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Πείτε το συνήθεια, πείτε το άρνηση, πείτε το εμπιστοσύνη στον τρόπο που ξέρουμε, όπως κι αν το πείτε, οι περισσότεροι λειτουργούμε όπως έχουμε μάθει, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό. Και όταν λέμε «κακό» εννοούμε χρονοβόρο, κουραστικό, αχρείαστο και σπαστικό.

Μολονότι λοιπόν έχετε συνηθίσει να πραγματοποιείτε όλες τις τραπεζικές σας συνδιαλλαγές πηγαίνοντας αυτοπροσώπως σε 5-6 τράπεζες προκειμένου να διεκπεραιώσετε τα πάντα, μάθετε πως υπάρχει κι άλλος τρόπος.

Το e-banking είναι ο τρόπος για να πληρώσετε λογαριασμούς, να τσεκάρετε την κίνηση των δικών σας τραπεζικών λογαριασμών, να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό κάποιου άλλου και να ενημερωθείτε για οτιδήποτε χρειάζεστε, χωρίς να το κουνήσετε ρούπι από το σπίτι σας.

Σαφώς και υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες που απαιτούν και τη δική σας παρουσία στην τράπεζα, αυτές όμως είναι αισθητά λιγότερες πλέον, πράγμα που κυριολεκτικά μπορεί να σας λύσει τα χέρια, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο.