Τέλεια beach waves το χειμώνα; Αποκτήστε τα εύκολα, γρήγορα και χωρίς... θερμότητα!

Τέλεια beach waves το χειμώνα; Αποκτήστε τα εύκολα, γρήγορα και χωρίς... θερμότητα!

Οι ανέμελες κουπ του καλοκαιριού είναι και για το... χειμώνα!

Το καλοκαίρι, εκτός φυσικά του ότι είναι η ωραιότερη και πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου, φαινόμαστε και νιώθουμε πιο σέξι και όμορφοι, είτε λόγω μαυρίσματος, είτε λόγω διαθέσης και φυσικά ήλιου!

Κάτι άλλο που εμείς τα κορίτσια λατρεύουμε στην εποχή, είναι το γεγονός ότι δεν είμαστε αναγκασμένες να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας, και μπορούμε να τα αφήνουμε φυσικά και ανέμελα! Το καλύτερό μας δε, είναι αυτά τα υπέροχα beach waves που έχουμε αμέσως μετά τη θάλασσα, τα οποία δεν μπορούμε να πετύχουμε για κανένα τρόπο!

Κι όμως κορίτσια, υπάρχει τρόπος και μάλιστα χωρίς θερμότητα! Δείτε τα απλά βήματα παρακάτω:

1. Όσο τα μαλλιά σας είναι ακόμα νωπά, χωρίστε τα σε 4 μέρη, δεν είναι ανάγκη να είναι ισομερώς χωρισμένα, και πιάστε την κάθε τούφα με ένα λαστιχάκι. Μην ξεχάσετε να ψεκάσετε με λίγη λακ.

2. Πάρτε την κάθε τούφα και αρχίστε να τη στριφογυρίζετε προς την μεριά που θα θέλατε να είναι οι μπούκλες σας. Στο τέλος, στερεώστε την στην κορυφή του κεφαλιού με ένα τσιμπιδάκι.

3. Κάντε το ίδιο και για τις 4 τούφες, ενώ όταν τις στερεώσετε όλες, σαν 4 μικρά κοτσάκια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι για να στεγνώσουν πιο γρήγορα.

4. Αφήστε περίπου μισή ώρα τα μαλλιά σας έτσι και αφού έχουν στεγνώσει καλά, λύστε τα! Θα αποκτήσετε το τέλειο beach look σε λίγα μόνο λεπτά! Πιστέψτε μας!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να διώξεις τα λίπη από τα σκεύη μια και έξω

Tips για να φαίνονται τα παπούτσια σου καινούργια, σα να τα έχεις μόλις αγοράσει!