Fashion tips που θα σας κάνουν να δείχνετε... ψηλότερη!

Fashion tips που θα σας κάνουν να δείχνετε... ψηλότερη!

Πάμε στοίχημα ότι κάποια από αυτά ούτε που μορούσατε να τα φανταστείτε!

Αχ κορίτσια, ως Ελληνίδες μπορεί να έχουμε τη φήμη της μπριόζας και σκερτόζας γυναίκας λόγω μεσογειακού ταπεραμέντου, αλλά σίγουρα δεν έχουμε τη φήμη της... ψηλής! Όχι ότι δεν υπάρχουν και ψηλά κορίτσια εκεί έξω, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία κυμαίνεται από το 1.55 μέχρι το 1.65 βία 1.68! Όχι βέβαια ότι θα πρέπει να τα βάζουμε με τη φύση και την ατυχία μας που δε γίναμε ψηλότερες, εξάλλου δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή αυτή, αλλά μπορούμε ωραιότατα να ντυνόμαστε με τρόπο που θα... κολακεύει την μικροσκοπική μας σιλουέτα και θα μας προσθέτει πόντους, οπτικά πάντα! Κρατήστε σημειώσεις...

1. Αποθεώστε την μονοχρωμία και δε θα χάσετε! Όταν τα χρώματα είναι πάνω κάτω διαφορετικά, ειδικά αν ΔΕΝ είναι έντονα, τότε η σιλουέτα δίνει την εντύπωση ότι κόβεται στην μέση! Κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει με την μονοχρωμία η οποία κάνει την εικόνα μας πιο ενιαία. Και επειδή νέα κορίτσια είμαστε και η μονοχρωμία είναι κάπως βαρετή, προτιμήστε όλες αυτές τις υπέροχες ολόσωμες φόρμες που είναι το απόλυτο trend αυτή τη στιγμή.

2. Τα τζιν καμπάνα, όσο κι αν σας φαίνονται παλιακά, να ξέρετε ότι από δω και πέρα θα γίνουν ο καλύτερος φίλος σας. Δεν είναι μόνο το γεγονός, ότι έχουν επιστρέψει εντυπωσιακά στην μόδα, αλλά κολακεύουν τόσο πολύ τη σιλουέτα δίνοντάς της πόντους, που ακόμα κι αν φοράτε ένα σχετικά χαμηλό τακούνι, θα δείχνετε... ντερέκι! Μαγικό.

3. Ένα άλλο trend που βοηθά πολύ στην... επιμήκυνση, είναι και οι ρίγες! Εννοούμε φυσικά τις κάθετες, οι οποίες δείχνουν μακρύτερο το πόδι και γενικότερα κολακεύουν πάρα πολύ. Ειδικά τώρα που έρχεται και μπήκε και η άνοιξη, φορέστε την ρίγα σας άφοβα!

4. Εσείς ξέρατε ότι το ντεκολτέ προσθέτει πόντους; Καλά δεν εννοούμε να τα πετάξετε όλα έξω αλλά ένα όμορφο και σέξι V μπορούν να το έχουν τα μπλουζάκια σας!

5. Τον τελευταίο καιρό επίσης, οι fashion designers ανά τον κόσμο, προτείνουν με πάθος θα λέγαμε το colour blocking, το οποίο είναι ο συνδυασμός, διαφορετικών και έντονων χρωμάτων σε ένα μόνο outfit! Εσχάτως ανακαλύφθηκε ότι μακαραίνει και τη σιλουέτα! Οπότε μιας και ο καιρός ανοίγει, βάλτε χρώμα στη ζωή σας!

6. Αυτό ίσως να σας πονέσει λίγο, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια! Πείτε όχι στις τεράστιες τσάντες, ξέρετε αυτές που χωράνε όλη σας την προίκα, γιατί απλά σας κάνουν να φαίνεστε σαν στρουμφάκι! Στην προκειμένη βέβαια δεν ξέρουμε αν θα μπορέσετε να τις απαρνηθείτε γιατί κακά τα ψέματα, είναι τόοοοοοσο βολικές!

Διαβάστε ακόμη:

Crop top & Mini shorts: Η Lily Aldridge μας δείχνει πώς να τα συνδυάσουμε σωστά

Βρήκαμε τα πιο οικονομικά και στιλάτα κομμάτια για να ντυθείτε όπως η chic Jessica Alba!