Έφτασε η στιγμή! 5 έξυπνοι τρόποι να οργανώσεις την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Έφτασε η στιγμή! 5 έξυπνοι τρόποι να οργανώσεις την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Δεν μπορείς να αναβάλλεις συνέχεια αυτό το project!

Ναι, έφτασε αυτή η στιγμή του χρόνου...και σίγουρα δεν είναι από τις αγαπημένες σου! Η οργάνωση της γυναικείας ντουλάπας είναι απαραίτητη κάθε σεζόν και κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολη καθώς συνεχώς μαζεύεις ολοκαίνουρια in fashion ρούχα και αξεσουάρ που δεν θέλεις να αποχωριστείς! Επειδή σε λίγο, όμως, στη ντουλάπα σου δεν θα χωράνε τα αποκτήματά σου για τη νέα σεζόν...σήκω από τον καναπέ αυτή την Κυριακή και ξεκαθάρισε τα ρούχα σου... Και να μας θυμηθείς πως όταν οργανώσεις τη ντουλάπα σου θα είναι σαν να βάζεις σε τάξη και τη ζωή σου.

1. Κάλεσε ενισχύσεις
Όπου ενισχύσεις, αναφερόμαστε σε εκείνη την κολλητή που μπορεί με απόλυτη ειλικρίνεια να σου πει να πετάξεις εκείνο το ασύμμετρο φόρεμα που εσύ κατά τα άλλα λατρεύεις. Μία δεύτερη γνώμη σε βοηθάει στο γρήγορο ξεκαθάρισμα.

2. Διαίρε και βασίλευε
Μην σκεφτείς να βγάλεις από τη ντουλάπα σου όλη την προίκα σου με τη μία... Θα φτάσει το βράδυ και θα τελειώσει η όρεξή σου στα μισά της προσπάθειας. Καλύτερα βάλε ένα χρονικό περιθώριο 20 – 30 λεπτών για να ξεκαθαρίσεις ένα κομμάτι της ντουλάπας σου, όπως τα τζιν ή τα κοσμήματα ή τα φορέματα. Ένα κάθε φορά.

3. Επέλεξε τι θα κρατήσεις, φέρσου έξυπνα στο τι θα πετάξεις
Υπάρχουν κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου που θα κρατήσεις για πάντα (εκείνο το δερμάτινο jacket ή το φόρεμα που έβαλες στο πρώτο σου ραντεβού). Για όλα τα υπόλοιπα, πρέπει αν ρωτήσεις τον εαυτό σου κάποιες δύσκολες ερωτήσεις. Σου κάνει ακόμα; Είναι άνετο; Και το πιο σημαντικό... Αν το έβλεπες σήμερα σε μια βιτρίνα θα το αγόραζες ξανά; Αν κάποια από τις απαντήσεις είναι όχι... καλύτερα να το διώξεις.

4. Προμηθεύσου τις σωστές κρεμάστες
Η σωστή οργάνωση είναι η μισή επιτυχία των δικών σου στιλιστικών επιλογών. Και εξηγούμε. Αν βάλεις τα ρούχα σου και τα αξεσουάρ με τέτοιο τρόπο ώστε να τα βλέπεις όλα, θα μπορείς το πρωί που ντύνεσαι να κάνεις καλύτερες επιλογές γιατί θα έχεις τα πάντα μπροστά στα μάτια σου. Αγόρασε κρεμάστρες ειδικές για παντελόνια, για φορέματα, για αξεσουάρ για να μπορείς να κερδίσεις χώρο.

Διαβάστε ακόμη:


Φτιάξε μόνη σου το δικό σου κραγιόν!