Τo απόλυτο tip για να καμουφλάρετε τις ραγάδες σας

Γωγώ Φούντα
Τo απόλυτο tip για να καμουφλάρετε τις ραγάδες σας

Γιατί κακά τα ψέματα, είναι τεράστιος πονοκέφαλος

Το όμορφο καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά, ο καιρός όπως όλα δείχνουν αρχίζει να συμμορφώνεται, και όπως συμβαίνει πάντα όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, τα μαγιό και τα σορτς είναι η νούμερο ένα επιλογή μας! Τι γίνεται όμως βρε κορίτσια με αυτές τις ενοχλητικές ραγάδες, που όση γυμναστική και όσες κρέμες κι αν βάλουμε, επιμένουν και μας χαλάνε τη διάθεση;

Kι όμως αγαπητές μου, μπορεί η πλήρης εξαφάνιση των ραγάδων να είναι δύσκολη και ίσως κάποιες φορές ακατόρθωτη, αλλά μπορούμε ωραιότατα να τις καμουφλάρουμε για τις εμφανίσεις μας στην παραλία ή τις βραδινές μας βόλτες στο νησί. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Αρχικά επιλέξτε ένα κονσίλερ, το χρώμα του οποίου να είναι σχετικά κοντά σε αυτό των ραγάδων. Προσοχή, καλό θα ήταν το χρώμα να μην είναι πολύ σκούρο, γιατί τότε το πρόβλημα θα γίνει ακόμη πιο έντονο. Στη συνέχεια, απλώστε το κονσίλερ προσεκτικά με ένα ειδικό βουρτσάκι make up με απαλές κινήσεις ώστε να καλύψετε τις ραγάδες σε όλη τους την έκταση. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε λίγη πούδρα πάνω από το κονσίλερ, για μεγαλύτερη σταθερότητα. Τέλος απλώστε και μία ιριδίζουσα ενυδατική κρέμα, η οποία θα τραβήξει την προσοχή μακριά από το πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη:

Μαλακώστε το βούτυρο στο λεπτό με λαδόκολλα

4 διαφορετικές χρήσεις του φούρνου μικροκυμάτων, που δεν γνωρίζατε