Διατηρήστε το μαύρισμά σας περισσότερο με τα πιο απλά tips

Γωγώ Φούντα
Διατηρήστε το μαύρισμά σας περισσότερο με τα πιο απλά tips

Το καλοκαίρι τελείωσε! Ε και;

Συγνώμη που σας το υπενθυμίζουμε, αλλά το καλοκαιράκι σίγά σιγά τελειώνει, βασικά αύριο μπαίνει ο Σεπτέμβρης, αλλά εκτός του ότι δεν θα πρέπει να μελαγχολούμε, τι σας λέμε τώρα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να χάσουμε αμέσως το υπέροχο και άκρως σέξι και σαγηνευτικό μας μαύρισμα. Εδώ λοιπόν σας έχουμε κάποια απλά tips για να μπορέσετε να διατηρήσετε το μπρονζέ δερματάκι σας λίγο παραπάνω, και γιατί όχι, και μέχρι τον Οκτώβρη!

1. Όσο ακόμα το σηκώνει ο καιρός και η θερμοκρασία, αποφύγετε τα ντους με καυτό νερό, όσο απολαυστικά κι αν είναι, και προτιμήστε αυτά με χλιαρό ή αν αντέχετε και με κρύο. Αμέσως μετά το μπάνιο απλώστε στο δέρμα σας ένα ενυδατικό λάδι προκειμένου να κλειδώσετε το χρώμα.

2. Μην ξεχνάτε ποτέ το γαλάκτωμα σώματος. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα διατηρήσετε το μαύρισμά σας περισσότερο, αλλά και το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο.

3. Όπως αντιλαμβάνεστε, ευτυχώς η βιομηχανία της ομορφιάς έχει αναπτυχθεί και εμπλουτιστεί εντυπωσιακά, με αποτέλεσμα να μας δίνει αμέτρητα προιόντα, που ίσως να μην μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ. Οπότε λοιπόν, προμηθευτείτε ένα γαλάκτωμα σώματος, δεν είναι ακριβά, το οποίο περιέχει χρώμα και θα δώσει λάμψη και σοκολατένια όψη στο δέρμα σας. Φροντίστε να πάρετε ένα που στεγνώνει αμέσως και δεν αφήνει λεκέδες, σε περίπτωση που βιάζεστε και σας πιέζει ο χρόνος, ώστε να μπορέσετε να ντυθείτε αμέσως και να φύγετε.

4. Yποθέτουμε το έχετε ακούσει, αλλά καλό είναι να σας το πούμε ακόμη μία φορά: Δεν υπάρχει καλύτερη τροφή για τους λάτρεις του μαυρίσματος, από το αγαπημένο μας καρότο. Βάλτε το λίγο περισσότερο στη διατροφή σας και δεν θα απογοητευτείτε.

5. Kαι τέλος, κάτι πιο απλό και φυσικά ανέξοδο: Φορέστε λευκά ρούχα. Και αν δεν θέλετε παντελόνια ή φορέματα, προτιμήστε λευκά μπλουζάκια και πιστέψτε μας η εικόνα σας θα αλάξει προς το... μαυρύτερο!

Διαβάστε ακόμη:

Σκουρόχρωμοι αγκώνες και γόνατα; Ιδού πώς θα γίνουν απαλά σα μωρού!

Σε χτύπησαν το γοβάκια σου; Τι πρέπει να κάνεις για να μην σε πονάνε τα ψηλοτάκουνα!