To instagram μπαίνει στο σπίτι σας και αλλάζει τη διακόσμησή του σε χρόνο... dt!

Ερμιόνη Σαρρή
To instagram μπαίνει στο σπίτι σας και αλλάζει τη διακόσμησή του σε χρόνο... dt!

Οι φωτογραφίες μεταφέρονται από το κινητό στον... τοίχο σας

Ένα κλικ και αμέσως μπαίνετε στο instagram, ώστε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας. Η ποικιλία των φίλτρων αλλά και όλων των άλλων ρυθμίσεων της εφαρμογής αυτής έχει κάνει μικρούς και μεγάλους να μη μπορούν να ξεκολλήσουν τα δάχτυλά τους από την οθόνη του κινητού τους.

Σπάνια πια ανεβάζετε φωτογραφίες χωρίς επεξεργασία (#nofilter), ενώ κάποιοι από εσάς ακόμη και αν δεν έχετε facebook, είστε φαν του instagram. Βρήκαμε, λοιπόν, μία πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης για να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας από την οθόνη στον... τοίχο σας. Εντάξει, οι φίλοι σας δε θα μπορέσουν να πατήσουν like ή να κάνουν κάποιο σχόλιο, αλλά σίγουρα θα σας αντιγράψουν. Για να το πούμε και στην κατάλληλη γλώσσα, το repost είναι σίγουρο.

Βήμα 1ο

Βρείτε τις καλύτερες φωτογραφίες που έχετε ποστάρει στο instagram και εκτυπώστε τις. Επιλέξτε μερικές με την παρέα σας, κάποια με την οικογένεια σας, ίσως το αγαπημένο σας απόφθεγμα και φυσικά μην βγάλετε στην απέξω τον εαυτό σας.

Βήμα 2ο

Αποφασίστε το χρώμα που θα θέλατε να έχουν οι κορνίζες και φροντίστε να έχετε όσες χρειάζεστε. Το μέγεθος τους πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο. Εμείς πάντως θα παίζαμε με κάποιες μαύρες ή κόκκινες. Αν πάλι σκέφτεστε το instagram wall να διακοσμήσει κάποιον ήδη χρωματιστό τοίχο, οδηγηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια (εννοούμε το άσπρο).

Instagram-Wall-6 632e1
Instagram-Wall-7 3d22e

Βήμα 3ο

Αφού έχετε τοποθετήσει όλες τις φωτογραφίες μέσα στις κορνίζες, ήρθε η ώρα να πάρετε... μέτρα. Ανάλογα με το μήκος και το ύψος του τοίχου, φροντίστε να υπάρχει μία ίση απόσταση μεταξύ των φωτογραφιών σας. Δύο εκατοστά, για παράδειγμα, και από τις 4 πλευρές θεωρούνται κατάλληλα.

Instagram-Wall-1-copy 882a7

Βήμα 4ο

Τοποθετήστε τις στον τοίχο και ξεκινήστε τα τηλέφωνα. Αφήστε τους φίλους σας να κλέψουν την ιδέα αυτή και φυσικά γεμίστε το χώρο σας με όμορφες στιγμές. Για να υπάρχουν στο instagram σίγουρα σας εκφράζουν και αρκετά!Και μην ξεχάσετε να φωτογραφίσετε το νέο σας δημιούργημα και να πατήσετε το...share!

Instagram-Wall-2 b48df

Διαβάστε ακομα:

Τρυπώσαμε στο σπίτι της Chiara Ferragni και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!