Bohemian Style:Μεταμορφώστε τις παλιές (και λευκές) σας μαξιλαροθήκες με τα παρακάτω τρικς

Ερμιόνη Σαρρή
Bohemian Style:Μεταμορφώστε τις παλιές (και λευκές) σας μαξιλαροθήκες με τα παρακάτω τρικς

Υιοθετήστε το πιο καλοκαιρινό στυλ για την κρεβατοκάμαρά σας

Το Bohemian είναι η τάση του καλοκαιριού. Μας αρέσει να υιοθετούμε αυτό το λουκ για τις εμφανίσεις μας και να αισθανόμαστε τα λεπτά υφάσματα να αγκαλιάζουν το κορμί μας. Τα pom pom στολίζουν τα κοσμήματά μας, ενώ δε φεύγουμε από το σπίτι χωρίς το αγαπημένο μας κιμονό.

Και αφού είμαστε fan του boho style, σκεφτήκαμε να το εντάξουμε και στην κρεβατοκάμαρά μας. Οι λευκές μαξιλαροθήκες μας έχουν καταντήσει κάπως μονότονες, ενώ οι χρωματιστές δύσκολα συνδυάζονται με τα σεντόνια μας. Δείτε , λοιπόν, πώς καταφέραμε να τις αλλάξουμε και ακολουθήστε μας. Μπορείτε επίσης, να δημιουργήσετε και ένα bohemian καλοκαιρινό κάλυμμα και πραγματικά να μεταμορφώσετε την κρεβατοκάμαρά σας στο πι και φι:

bohobedroom 9080b


Τι θα χρειαστείτε:

  • 2 λευκά σεντόνια
  • 2 λευκές μαξιλαροθήκες
  • Χρωματιστές φούντες (ή κλωστές αν θέλετε να τις φτιάξετε μόνες σας)
  • Ειδικό μαρκαδόρο ανεξίτηλο για υφάσματα
  • Λευκή κλωστή για ράψιμο και βελόνα

Διαδικασία:

Μετρήστε το μήκος της μαξιλαροθήκης σας και χωρίστε τη σε ίσα κομμάτια. Με ένα μολύβι σημαδέψτε τα σημεία όπου θα ράψετε τις χρωματιστές σας φουντίτσες και ύστερα πιάστε τη βελόνα. Προσπαθήστε να παίξετε αρκετά με τα χρώματα έτσι ώστε να είναι πιο χρωματιστή και παιχνιδιάρικη. Ύστερα, κάντε το ίδιο και στη δεύτερη.

Μόλις τελειώσετε με το ράψιμο, σκεφτείτε τη λέξη που θέλετε να γράψετε στις μαξιλαροθήκες σας και πιάστε το... μαρκαδόρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις: Happy, Joy, Love, Dreams.

Antro-Inspired-Bedroom-Makeover4 cbbda

Αφήστε τις να στεγνώσουν και πλύνετέ τις πριν τη χρήση.

Όσον αφορά το κάλυμμα, ράψτε τα δυο σεντόνια (καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ραπτομηχανή) και ύστερα ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με τις μαξιλαροθήκες.

Antro-Inspired-Bedroom-Makeover23 7fc23

Διαβάστε ακόμη:

Θέλετε οι πετσέτες σας να είναι πάντοτε απαλές και «αφράτες»: Ιδού το κόλπο

Home Decoration: Αυτά τα tips διακόσμησης πρέπει να τα «κλέψετε»