Μυρίζει το σπίτι τηγανίλα; Με αυτά τα κόλπα θα την εξαφανίσεις!

Μυρίζει το σπίτι τηγανίλα; Με αυτά τα κόλπα θα την εξαφανίσεις!

Tips για να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σου

Μια στο τόσο λες «ναι» στις ατασθαλίες (και καλά κάνεις). Τηγάνισες, λοιπόν, πατάτες, τις απήλαυσες αλλά μετά δεν κατάφερες με τίποτα να απαλλάξεις το χώρο από την ενοχλητική και έντονη μυρωδιά της τηγανίλας. Άνοιξες τα παράθυρα, αέρισες το χώρο, άνοιξες τον απορροφητήρα, ψέκασες με τα ειδικά αρωματικά σπρέι αλλά... τίποτα!


Μην ανησυχείς. Εμείς είμαστε εδώ για εσένα. Την επόμενη φορά ακολούθησε τα παρακάτω tips και πες αντίο στην τηγανίλα σε χρόνο dt:

tiganila 756c9


- Γέμισε ένα κατσαρολάκι με λίγο νερό, ξύδι, λίγη τριμμένη κανέλα και λίγο γαρύφαλλο. Ανακάτεψε και άφησε το μείγμα να βράσει για περίπου ένα εικοσάλεπτο (αν χρειαστεί συμπλήρωσε κι άλλο νερό). Η μυρωδιά από τα μπαχαρικά θα καταφέρει να νικήσει την τηγανίλα πολύ σύντομα.

- Ξεφλούδισε ένα πορτοκάλι και κράτα τις φλούδες του. Ρίξε τις σε ένα αλουμινόχαρτο μαζί με μερικά κανελογαρύφαλλα και τοποθέτησέ τις πάνω στο αναμμένο καλοριφέρ. Η μυρωδιά τους θα διαχυθεί σε όλο το σπίτι!

- Καθάρισε μια πατάτα και κάψε τις φλούδες της μέσα σε ένα σταχτοδοχείο, μαζί με μερικές φλούδες από λεμόνι ή lime. Η μυρωδιά της τηγανίλας θα εξαφανιστεί.

Διάβασε ακόμα

Καμένα λίπη στο τηγάνι; Ιδού πώς θα το κάνεις να λάμψει ξανά

Μυρίζει τσιγαρίλα όλο το σπίτι; Με αυτά τα tips θα την εξαφανίσεις!