Σκόνη τέλος και σου έχουμε την κορυφαία λύση!

Σκόνη τέλος και σου έχουμε την κορυφαία λύση!

Το Φθινόπωρο μας εμπνέει να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, βρίσκουμε περισσότερες αφορμές για cocooning. Προκειμένου, όμως, να απολαύσουμε στο έπακρο τις στιγμές μας στο σαλόνι μας, είναι σημαντικό να το έχουμε σε τάξη, καθώς ένας τακτοποιημένος και καθαρός χώρος θα μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε. Επιπλέον έτσι, θα αισθανθούμε άνετα και όμορφα.

Μερικές απλές κινήσεις, λοιπόν, αρκούν για να τελειώσεις γρήγορα με τις δουλειές και να μεταμορφώσεις το διαμέρισμά σου σε ένα ζεστό καταφύγιο, έτοιμο να φιλοξενήσει εσένα και τους αγαπημένους σου! Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

Μα φυσικά, από τη σκόνη, που τρυπώνει σε κάθε γωνιά. Μπορεί να μοιάζει αθώα και να μην σε απασχολεί ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, μπορεί να ευθύνεται για αλλεργίες ή ακόμη και πιο σημαντικά προβλήματα υγείας. Και αυτό διότι εισπνέοντας τα μικροσκοπικά σωματίδια της σκόνης, δυνητικά επικίνδυνες χημικές ουσίες εισχωρούν στον οργανισμό μας…

Προκειμένου, λοιπόν, να παραμένεις υγιής είναι σημαντικό να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό και να ξεσκονίζεις. Τα καλά νέα είναι ότι έχεις στη διάθεσή σου πολλές επιλογές, προκειμένου να ξεμπερδεύεις εύκολα και γρήγορα με τις δουλειές και να απολαμβάνεις περισσότερο το καθαρό σου σπίτι. Κάναμε μία μικρή έρευνα και βρήκαμε μία σκούπα που ελέγχει τα επίπεδα αλλεργιογόνων στο σπίτι και απορροφά πάνω από το 99,99% της λεπτής σκόνης, των αλλεργιογόνων και όχι μόνο!

Μάλιστα, χάρη στα αντιαλλεργικά φίλτρα και τις αντιαλλεργικές σακούλες Ultra-Long Performance S-bag που αιχμαλωτίζουν τα λεπτά σωματίδια και τη σκόνη, δεν θα έχεις καμία επαφή με τη βρομιά, καθώς μπορείς εύκολα και υγιεινά να πετάς τη σακούλα μόλις τελειώσεις τον καθαρισμό.

phil 2

Πώς μπορείς να ξεφορτωθείς τον ενοχλητικό εισβολέα;

Μπορεί το ξεσκόνισμα να μην είναι η αγαπημένη σου «δουλειά», όμως τα καλά νέα είναι ότι πλέον μπορείς να καθαρίζεις το σπίτι σου εύκολα και γρήγορα. Πώς; Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και σου προσφέρει τις πιο προηγμένες επιλογές, που θα σε διευκολύνουν σημαντικά και θα σε απαλλάξουν από τα πιο ενοχλητικά στοιχεία, όπως ο θόρυβος που μπορεί να χαλάει την ηρεμία σου…

Και επειδή μπορεί και εσύ να έχεις… παιδικό τραύμα από τα πρωινά του Σαββάτου, που η μαμά σου σε ξυπνούσε με τη γλυκιά «μελωδία» της ηλεκτρικής σκούπας, τα νέα είναι καλά. Ανακαλύψαμε την πιο προηγμένη αθόρυβη συσκευή, που κάνει το σκούπισμα πιο ευχάριστο.

Ναι τώρα μπορείς να βάλεις την αγαπημένη σου playlist που θα σε γεμίσει έμπνευση για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού με περισσότερη έμπνευση και να τις δεις ως ένα είδος γυμναστικής. Γιατί καλή η yoga και το pilates, όμως αν δεν έχει τεντωθεί για να καθαρίσεις τα πιο δύσκολα σημεία κάτω από το κρεβάτι, το πλυντήριο και το ψυγείο, τότε δεν ξέρεις τι θα πει πραγματική προπόνηση!

Η κορυφαία λύση για εμάς είναι η νέα Philips Performer Silent με τεχνολογία χαμηλού θορύβου, για να μπορείς να σκουπίζεις οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να προκαλείς αναστάτωση. Και για να καταλάβεις τι εννοούμε, αρκεί να αναφέρουμε ότι είναι πιο ήσυχη από μία τηλεόραση!



Μέγιστη απόδοση και ευελιξία

Την ξεχωρίζουμε όχι μόνο επειδή δεν κάνει θόρυβο, αλλά γιατί έχει εξαιρετική απορρόφηση της βρωμιάς και της σκόνης, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία πέλματος TriActive Pro. Έτσι, μας επιτρέπει να διατηρούμε ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι, χωρίς να προσπαθούμε πολύ!

Είναι η πιο πρακτική λύση, καθώς μπορείς να τη μετακινείς εύκολα και να κάνεις τον καθαρισμό «παιχνιδάκι», χάρη στην ευελιξία της. Με ακτίνα δράσης 12 μέτρων και πολλά αξεσουάρ μπορείς να καθαρίζεις κάθε είδους πατώματα, από χαλιά μέχρι σκληρό ξύλο, αλλά ακόμη και κουρτίνες ή ανεμιστήρα οροφής! Έτσι, δεν χρειάζεται να κάνεις μόνο όσα «βλέπει η πεθερά», καθώς μπορείς να φτάσεις με ευκολία ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία που μπορεί παλαιότερα να σε ταλαιπωρούσαν! Το καλύτερο; H Philips Performer Silent σε βοηθάει να κάνεις οικονομία, καθώς καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, προσφέροντας απόδοση A+.

phil3

Extra tip: Θυμήσου ότι αν σκουπίζεις συχνά το σπίτι σου, θα περιορίσεις σημαντικά τη σκόνη. Και αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξεσκονίζεις τακτικά κάθε επιφάνεια!

phil4

Μην το καθυστερείς λοιπόν! Βάλε μουσική και ξεκίνα το καθάρισμα. Αποχαιρέτα τη σκόνη και ξεμπέρδεψε εύκολα και… «ήσυχα» με τις δουλειές του σπιτιού. Πολύ γρήγορα θα έχεις ετοιμάσει την ιδανική cozy ατμόσφαιρα για να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές τους κρύους μήνες που έρχονται. Χαλάρωσε σε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο που σε ξεκουράζει και σε ηρεμεί και διασκέδασε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βρες αφορμές για να οργανώσεις το ιδανικό staycation και να ζήσεις νέες εμπειρίες!