Ο πιο περίεργος τρόπος για να φτιάξεις ένα τέλεια βρασμένο αυγό

2 SHARES

Σου έχουμε τα μυστικά για να βράσεις τα καλύτερα αυγά 

Ανακαλύψαμε ένα περίεργο μεν αλλά αποτελεσματικό κόλπο για να βράσεις τέλεια το αυγό και χωρίς να το σπάσεις και για να το καθαρίσεις εύκολα και για να έχει την γεύση που επιθυμείς.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς να βράσεις ένα πολύ μελάτο, ένα πιο σφιχτό και ένα αρκετά σφιχτό αυγό. Το κόλπο είναι να βράσεις πρώτα το νερό σε κατσαρολάκι, κι έπειτα να ρίξεις τα αυγά, αφού τα έχεις φέρει σε θερμοκρασία δωματίου.

Άφησέ τα 6,8,10, 12 ή 14 λεπτά για το πολύ σφιχτό αυγό, πέρασέ τα από μπολ με παγάκια και ξεφλούδισέ τα κάτω από τρεχούμενο νερό. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

 

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies