Καθάρισες κρεμμύδι και τα χέρια σου μυρίζουν ακόμη; Δες 5 τρόπους για να τα καθαρίσεις

1 SHARE

Στοίχημα πως δεν τους ήξερες

Το κρεμμύδι μέσα στα φαγητά δίνει πάντα μια διαφορετική νότα και γεύση σε αυτά, είναι όμως και το πιο εκνευριστικό λαχανικό ever. Και σίγουρα ξέρεις τον λόγο. Πάντα όταν κόβεις κρεμμύδι για τα φαγητά σου ή για κάποια σαλάτα, τα χέρια σου μυρίζουν έντονα και η μυρωδιά δεν φεύγει με τίποτα, όσες φορές και να τα πλύνεις.

Και αν αναρωτιέσαι αν μπορείς να διώξεις τη μυρωδιά από τα χέρια σου, η απάντηση είναι ναι, και όχι δεν θα σου πάρει ούτε χρόνο, ούτε πολλές μέρες για να φύγει. Αρκεί μόνο να έχεις κάποια βασικά πράγματα στο σπίτι σου και θα δεις πως η μυρωδιά μπορεί να φύγει χρησιμοποιώντας πράγματα που δεν είχες φανταστεί ποτέ στη ζωή σου (εκτός από το αναμενόμενο που είναι ο χυμός λεμονιού).

Way 1: Χρησιμοποιώντας κάποιο μαχαιροπίρουνο
Οκ, ναι δεν εννοούμε όλο το σετ, αλλά ακόμη κι ένα κουταλάκι μικρό μας κάνει. Αυτός είναι και ο πιο ασυνήθιστος τρόπος ever για να διώξεις τη μυρωδιά από τα χέρια σου. Τρίψε τα χέρια σου στο κουταλάκι (μαχαίρι ή πιρούνι) από ανοξείδωτο ατσάλι για μερικά λεπτά, κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα μόρια του θείου, τα οποία δίνουν στο κρεμμύδι την έντονη οσμή του, αντιδρούν με το μέταλλο και εξουδετερώνονται, απαλλάσσοντας έτσι τα χέρια σου από την τυπική και άσχημη οσμή.

Way 2: Ξύδι
Απλά ρίξε μερικές σταγόνες ξύδι στις παλάμες σου και τρίψε τα χέρια σου έντονα. Η μυρωδιά του κρεμμυδιού θα εξαφανιστεί.

Δες στη gallery που ακολουθεί τους άλλους 3 τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ