Το κόλπο για να στεγνώνει πιο γρήγορα το πάτωμα μετά το σφουγγάρισμα

Το κόλπο για να στεγνώνει πιο γρήγορα το πάτωμα μετά το σφουγγάρισμα

Υπάρχει ένα πολύ απλό hack που θα σου «λύσει» τα χέρια.

Είσαι κουρασμένη. Έχεις τελειώσει τη δουλειά και επιστρέφεις σπίτι. Μπαίνεις, κλείνεις την πόρτα πίσω σου και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι το κρεβάτι με τα αφράτα του μαξιλάρια. Αλλά, όχι. Η μοίρα έχει άλλα σχέδια.

Ώρα για σφουγγάρισμα

Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι πρέπει να σφουγγαρίσεις. Δε γίνεται να το αναβάλλεις άλλο. Άσε που και την επόμενη μέρα θα έχεις δουλειές, οπότε δε θα είναι ποτέ η ιδανική ημέρα από άποψη χρόνου.

Φυσική συνταγή: Γυάλισε τα παλιά έπιπλα του σπιτιού σου με 3 υλικά

Με βαριά καρδιά, σηκώνεσαι, πηγαίνεις δειλά-δειλά να πάρεις τα σύνεργα aka τη σφουγγαρίστρα και τον κουβά. Γεμίζεις με νερό και αρχίσεις τον αγώνα σου.

Όλα καλά -μάλλον- μέχρι εδώ, ώσπου, μετά το τέλος των λοιπών, πρέπει να περιμένεις για αρκετή ώρα να στεγνώσει το πάτωμα. Ναι, έχεις δίκιο, αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό, ειδικά αν είναι βράδυ που δε θες να κοιμηθείς με την υγρασία.




Το κόλπο για γρήγορο στέγνωμα

Κι όμως, υπάρχει ένα κόλπο για να στεγνώνει πιο γρήγορα το πάτωμα όταν το σφουγγαρίζεις. Είναι πολύ απλό, ανέξοδο και πανεύκολο στην ενσωμάτωσή του στο πρόγραμμά σου.

Ένα φυσικό εντομοαπωθητικό σπρέι κάνει θαύματα ενάντια στα κουνούπια

And the winner is… Το ζεστό νερό.

Το ζεστό νερό εξατμίζεται πιο εύκολα, άρα όταν χρησιμοποιείς αυτό για να σφουγγαρίσεις το πάτωμα και το τελευταίο θα χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να στεγνώσει.

Τόσο απλά!