Η Marie Kondo μάς δείχνει τον τρόπο να τακτοποιήσουμε την τσάντα μας σε 5 λεπτά

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η Marie Kondo μάς δείχνει τον τρόπο να τακτοποιήσουμε την τσάντα μας σε 5 λεπτά

H γιαπωνέζα how to expert έχει βρει τον τρόπο για να είναι πάντα τακτοποιημένη η τσάντα μας ώστε να βρίσκουμε ανά πάσα στιγμή αυτό που χρειαζόμαστε!

Οι μέθοδοι της Marie Kondo για την τακτοποίηση είναι πολύ διαδεδομένοι πια σε όλο τον κόσμο. Η γιαπωνέζα συγγραφέα και σύμβουλος οργάνωσης μέσα από το Lifestyle site της αλλά και τις τηλεοπτικές της εκπομπές, μάς δίνει τις πιο έξυπνες προτάσεις για να οργανώσουμε το σπίτι και κατά συνέπεια τη ζωή μας.

Είναι που δεν ξέρεις τι να βρεις μέσα της...

Το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών είναι η χαοτική τσάντα! Ναι, το ομολογούμε: οι τσάντες μας -όσο και να τις τακτοποιούμε- βρίσκονται πάντα σε συναγερμό!

Τσαντάκια, νεσεσέρ, πορτοφόλια, κλειδιά, σημειώσεις, κινητά, αξεσουάρ και ένα σωρό -χρηστικά ή άχρηστα- αντικείμενα παλεύουν με το χέρι μας, κάθε φορά που ανοίγουμε την τσάντα για να βρούμε κάτι. Το αποτέλεσμα; Να μην βρίσκουμε ποτέ και τίποτα!

Κι επειδή είναι καλοκαίρι: Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά όταν η Marie Kondo σου δείχνει πώς να φτιάξεις βαλίτσα

Πώς μπορούμε λοιπόν να έχουμε την τσάντα μας πάντα τακτοποιημένη ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρίσκουμε ό,τι θέλουμε;

Η Marie Kondo Kondo έχει τη λύση!


https://www.instagram.com/p/B-scMj6Iv2T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο πιο μεγάλες, τόσο πιο γεμάτες! Οι τσάντες μας αποτελούν το πιο χρήσιμο αντικείμενο στην καθημερινότητά μας αλλά παράλληλα τον μεγαλύτερο βραχνά μας!

Δες εδώ λοιπόν τι μας συμβουλεύει η Marie Kondo για την τακτοποίηση της τσάντας μας που θα μας λύσει τα χέρια μια για πάντα!



Και ποτέ πια η τσάντα σου δεν θα είναι χαοτική!