10 diy δραστηριότητες με πολύ fan που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους (video)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 diy δραστηριότητες με πολύ fan που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους (video)

Γιατί όλοι μας μπορούμε να γίνουμε και πάλι παιδιά μ' ένα παιχνίδι (πόσο μάλλον αν το φτιάξουμε και μόνοι μας)!

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που μπορεί ν' αλλάξει τελείως την ψυχολογία μας! Δεν είναι φοβερό; Πώς ο ήλιος, η διάθεσή μας για διακοπές και ξακούραση μπορούν να κάνουν στροφή σε όλα τα αρνητικά μας συναισθήματα και να μας κάνουν να νιώθουμε μόνιμα χαρούμενοι!

Με αφορμή την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά και την παιδικότητα την οποία ξαφνικά θυμόμαστε ότι ακόμη έχουμε μέσα μας, θέλησα σήμερα να κάνω ένα θέμα για τα παιχνίδια που μπορείς ν' απολαύσεις με τους φίλους ή τα παιδιά σου και να δημιουργήσετε εικόνες που θα μείνουν σε όλους αξέχαστες. Παιχνίδια που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, και να ξετρελάνουν κόσμο! Παιχνίδια που έχουν μέσα τους όση παιδικότητα χρειάζεται αλλά και την τρέλα της δημιουργίας και του παιχνιδιού.

Προσωπικά έχω φτιάξει πολλά παιχνίδια που έχω απολαύσει με την οικογένεια αλλά και τους φίλους μου! Όπως για παράδειγμα το Score 4 που βλέπεις παρακάτω. Επειδή είμαι fan του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αποφάσισα να το φτιάξω σε γιγαντιαία διάσταση για να παίζουμε συνέχεια στην βεράντα!


https://www.instagram.com/p/Bnp_ae_nafi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι επειδή θέλω πάντα να μοιράζομαι τα μυστικά των κατασκευών μου μαζί σου, δες στο video που ακολουθεί πώς μπορείς να φτιάξεις, εύκολα και γρήγορα, αυτό το τεράστιο Score 4, για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τα παιδάκια σου!



Μπορείς βέβαια να θέλεις -με αφορμή το Euro- να φτιάξεις ένα ποδοσφαιράκι που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!


https://www.instagram.com/p/BkmTw3_nE4e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες πόσα παιχνίδια μπορείς να σκαρδιστείς και να ξετρελάνεις την παρέα αλλά και τα παιδιά σου. Δε χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις στο DIY.

Φτιάξε μόνη σου παιχνίδια για το κατοικίδιό σου. Γιατί κι αυτά έχουν ψυχή και ανάγκη για παιχνίδι μαζί σου

Η διάθεση μετράει και η καλή βοήθεια των ανθρώπων που θα συμμετέχουν στα παιχνίδια.



Καλό καλοκαίρι σε όλους (και μεταξύ μας, με αυτά τα παιχνίδια, πάντα θα νιώθεις οτι είναι καλοκαίρι!).