To trick στο TikTok για να φτιάξεις τις πετσέτες του μπάνιου σου να θυμίζουν spa (video)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
To trick στο TikTok για να φτιάξεις τις πετσέτες του μπάνιου σου να θυμίζουν spa (video)

Είναι πιο απλό απ' ό,τι νομίζεις, Οι πετσέτες σου μπορούν να δώσουν την αίσθηση της χαλάρωσης ακόμη κι αν είναι τοποθετημένες στα ράφια του μπάνιου σου!

Η δημιουργία μιας ζεν ατμόσφαιρας στο σπίτι μας είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ. Η ένταξή μας στην καθημερινότητα βάζει και πάλι σε καθοδική πορεία τη διάθεσή μας, συνεπώς ένας χώρος που θα θυμίζει spa είναι η καλύτερη λύση!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το άγχος μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου, και για όσους ζουν σε πόλη, μπορεί να συμβάλει στην ταχύτερη γήρανση αλλά και σε διαταραχές της διάθεσης. Επομένως, η διατήρηση της ηρεμίας μας είναι άμεση προτεραιότητα!

6 tips για να αποκτήσεις ένα eco-friendly μπάνιο

Οι τρόποι θα σε κάνουν να δεις το μπάνιο σου... αλλιώς!

Αν δεν έχεις την πολυτέλεια να αφεθείς στα μαγικά χέρια ενός spa therapist, μην απογοητεύεσαι. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει με spa. Γέμισε το μπάνιο σου με αρωματικά και άλλαξε αμέσως διάθεση.

Ένα έξυπνο tip είναι να γεμίσεις ένα μπουκαλάκι με μαλακτικό ρούχων, έτσι ώστε το μπάνιο σου να γεμίσει φρεσκάδα, απομακρύνοντας την ανεπιθύμητη αρνητική ενέργεια. Άλλο ένα μυστικό είναι τα αναμμένα κεριά. Πέρα από τις υπέροχες μυρωδιές, μπορούν να δημιουργήσουν μια καταπλητική ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας.

Ο τρόπο να διπλώνεις τις πετσέτες σου θα σε κάνει να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε spa



Υπάρχει ένας δημιουργικός τρόπος για να διπλώσεις τις πετσέτες σoυ! Αν έχεις παρατηρήσει σε όλους τους θεραπευτικούς χώρους, οι πετσέτες έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο για να τοποθετούνται. Δεν είναι μόνο χωροταξική ανάγκη στα ράφια αλλά κυρίως διακοσμητική!

Το hack του TikTok που θα σου φτιάξει τη διάθεση

Μάθε πώς μπορείς να διπλώνεις την πετσέτα σου για να νιώθεις πως κάθε μέρα βρίσκεσαι σε spa. Το hack της Vanesa Amaro, που θα δεις στον λογαριασμό της στο TikTok θα σε βοηθήσει για το πετύχεις!

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο, όπως μπορείς να δεις!